maart 1, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Tot nu toe zijn wij aardig gespaard gebleven voor wat betreft de weerextremen op aarde. Met tornado’s en hagelstenen zo groot als golfballen in Duitsland begint het nu echter wel akelig dichtbij te komen.

In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een tornado huis gehouden in het Duitse Beieren. In totaal zijn er door deze storm zo’n 180 huizen vernield en de schade loopt in de vele miljoenen Euro’s. Op sommige plaatsen bereikte de tornado windsnelheden van ruim 250 kilometer per uur. Tientallen mensen werden gedwongen hun huizen te verlaten. Niemand heeft nog enig idee omtrent de totale schade.

torn 1

Naast de enorme windsnelheden zijn er ook een tiental mensen gewond geraakt door een hagelstorm die woedde in het zuiden van Duitsland. Er waren vanuit Baden-Würtemberg berichten van hagelstenen zo groot als golfballen.

Naast gewonde mensen richtte de hagelstorm ook veel materiële schade aan. Op de volgende afbeelding zie je een voorbeeld van zo’n ijsklomp uit Augsburg:

torn 3

Iets meer dan een week daarvoor had een tornado al een enorme schade aangericht in het stadje Bützow in het noorden van Duitsland.

torn 2

Ook hier enorme windsnelheden met amper onbeschadigde gebouwen in het stadje.

Wanneer je denkt aan tornado’s dan gaan je gedachten automatisch richting een land als Amerika, maar zoals je ziet, komen ze tegenwoordig ook steeds frequenter voor bij onze buren.

Alleen al deze maand zijn er in totaal in Duitsland negen tornado’s gemeld.

Bron: Niburu