december 2, 2023

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

We dachten nog wel dat we weer op het goede pad zaten, economie trekt weer aan, meer banen beloofd voor 2016 (eerst nog vele duizenden ontslagen), maar dan zal het beter gaan toch? Helaas, niets is minder waar….

Hier… kunnen we lezen dat de EU op sterven na dood is. De euro-19 zone stevent bijna op de 100% schulden / BNP ratio af. Europese belastingbetalers beseffen dat ze 350 miljard euro aan het bankroete Griekenland leenden, en er samen met de hulpeloze politici uit Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk en bijna heel centraal Europa achter komen dat ze hun opgeblazen staatsbegrotingen toch niet met 1% rente kunnen financieren. Dan zal op heel het continent financieel de pleuris uitbreken.

Het blijkt dat we dus 350 miljard in een eindeloos diepe put hebben gegooid en waarvan we de consequenties van zullen voelen. Maar gelukkig zijn we niet de enige met problemen…Amerika die heeft nog grotere problemen dan wij… Die hebben eindeloze schulden en die bel kan elk moment knappen. Dit artikel gaat hier wat verder op in en heeft een verzameling van video’s met interviews van financiële experts welke aangeven dat elk moment de ineenstorting kan beginnen. Dit is maar 1 artikel over de financiële luchtbel in Amerika, als je er meer op googled, dan vind je eindeloos meer financiële experts en kranten die hierover rapporteren.

Ik geloof dat de komende financiële crisis ook beschreven staat in de bijbel en dat deze bel knapt na de uitbarsting van de 3e wereld oorlog (2e Zegel?) en dat dan de 3e Zegel van kracht gaat welke openbaringen 6:5-6 beschrijft:

Toen Hij het derde zegel losmaakte, hoorde ik het derde wezen roepen: “Kom!” En ik zag een zwart paard komen. De ruiter op dat paard had een weegschaal in zijn hand.6 En een stem die van tussen de vier wezens leek te komen, zei: “Eén maatbeker tarwe kost een dagloon en drie maatbekers gerst kosten een dagloon. Maar blijf van de olijf-olie en de wijn af.”

Hier zie je duidelijk beschreven wat duidelijk uitziet als een financiële crisis. Waar je een dagloon moet betalen voor wat eten. In ieder geval, we zullen het allemaal wel beleven….de tijd zal het leren.

Bronnen: Niburu en Xandernieuws