Planet x7/Niburu binnenkort zichtbaar in de hemel voor iedereen!

In deze langere post dan normaal ga ik het hebben over een zeer belangrijk zeer omstreden onderwerp “Niburu/Planet x7” waar je versteld van zult staan en je terecht veel vragen over zult hebben. Lees het artikel daarom aandachtig door en check vooral de verwijzende links en de video’s om dit goed te bezinken en voor jezelf te verduidelijken. Dit verklaart namelijk veel van wat er nu speelt en gaat spelen in de laatste der dagen (nu dus) voor de wederkomst van onze messias Jezus Christus (Yeshua).

Wat is de Planeet 7x/Nibiru?
Zoals sommigen van jullie weten komt er een veel omstreden komeet/sterrenstelsel met een baan rondom de zon langs de aarde. Dit fenomeen heeft wel 80 verschillende benamingen door de tijd heen afhankelijk van de culturen maar enkele namen die nu circuleren zijn Nibiru/Planet X/Wormwood/Destroyer/Nemesis. Je hoeft maar een zoek actie doen op google naar een van deze namen en je vind eindeloze artikelen en websites over dit gebeuren en ieder met zijn eigen uitleg en theorie. Het is daarom goed om goed te kijken naar welke overeenkomt met de waarheid en de Bijbel. Degene welke bijbels gezien erg interessant is zal ik zo bespreken.

Deze “destroyer” zal veel onderdelen van openbaringen gaan vervullen (Zegels/Bazuinen/Schalen) en maakt nu ook veel dingen duidelijk hoe het gaat gebeuren. Net zoals de bijbel zegt in Lucas 21 (Jongeren bijbel):11er zullen zware aardbevingen komen en hongersnoden en epidemieën alom, en er zullen aan de hemel grote en verschrikkelijke tekenen verschijnen.

Over die aardbevingen kunnen we mee praten zoals die van Japan en Nepal en “grote” die elk moment verwacht worden (volgende post komt een andere “Mega beving” die overtijd is). Daarnaast de meer dan 20% magnetische pool verschuiving in korte tijd, vele vulkaan uitbarstingen en Extreem weer (zie SOTT video’s), massale vis/dieren sterfte etc, die de laatste jaren plaatsvinden kunnen allemaal gerelateerd worden aan Planet x7/Nibiru vanwege magnetisch veld en effect op de zon bij langs komst.

De overheden en NASA willen dit zolang mogelijk geheim houden (ook voor amateur astrologen) omdat er anders grote paniek zal uitbreken er zijn niet voor niks de afgelopen 2 jaar 72 NASA geleerden dood gegaan door “ongevallen” en “Zelfmoord”. Dat is wel erg toevallig, of beter gezegd frappant. Misschien waren ze een risico die hun mond zouden of wilden praten over wat er te gebeuren staat. NASA gebruikt(e) zelfs een solar zeil om dit te verbergen. Ook Google Sky heeft het zicht op planet 7x langere tijd geblokkeerd maar heeft sinds een week terug deze blokkade opgeheven en is het daar nu weer duidelijk zichtbaar. Ook het Vaticaan houdt Planet x7 goed in de gaten met hun “Lucifer” (toepasselijke naam he) infrarood telescoop.

Het is ook niet vreemd dat er massale schuilkelders onder de grond en in de bergen die overal op de wereld zijn en worden gebouwd voor de “Elite”. Er worden zelfs complete schepen geconserveerd… Biljoenen zijn hier in geïnvesteerd, en dat doe je niet zomaar. Goh waar doet je dat toch aan denken? Misschien Openbaringen 6:15? En de koningen der aarde, en de groten, en de rijken, en de oversten over duizend, en de machtigen, en alle dienstknechten, en alle vrijen, verborgen zichzelven in de spelonken, en in de steenrotsen der bergen; En zeiden tot de bergen en tot de steenrotsen: Valt op ons, en verbergt ons van het aangezicht Desgenen, Die op den troon zit, en van den toorn des Lams.

Maar gelukkig hoeven we niet bang te zijn zoals Jeremiah 10:2 zegt:Dit zegt de HEER: Volg andere volken niet na, raak niet van slag door tekenen aan de hemel.” Ik geloof dan ook dat wakkere Christenen in die periode in veiligheid worden gebracht door God.

Hoe vaak komt hij langs en wanneer?
Hoe vaak deze baan om de zon in beslag neemt zijn verschillende theorieën over volgens bepaalde astronomen neemt het ongeveer 3300-3900 jaar in beslag (vorige bezoek zou de vloed bij Noach hebben veroorzaakt). Maar ik geloof persoonlijk de theorie en onderzoek van de Christelijke astronoom Gill Broussard, welke een kortere baan om de zon ondersteund met een tijdspan van 360 Jaar. Hij heeft hier een theorie over die erg interessant is en veel meer bijbelse gebeurtenissen eraan koppelt. Hij heeft hier zowel documentatie (pdf is over 100mb dus laden duurt even) over, en een youtube channel met een verzameling van video’s gerelateerd aan Planet 7x/The Fiery Red Dragon of old zoals hij het zelf noemt. Een uitgebreid interview van Planet 7x kun je bekijken hieronder, maar is wel engels. Of bekijk andere uitgebreidere video’s van zijn channel.

Over wanneer Planet X7 duidelijk zichtbaar aan de hemel word? Dit is nog onduidelijk. Maar er doen al bergen met foto’s en video’s de ronde met bezichtigingen die Planet X7 laten zien. Het plaatje beneden laat zo ongeveer de route zien met daarbij data en informatie.

planet7xtimeline2000

Hieronder nog een video met wat materiaal waar Planet x7/Niburu gefilmd is of foto’s ervan. Maar nogmaals, dit zijn slechts enkele van de vele en zullen alleen maar meer worden. Voor de Nederlanders hebben we nog even geduld nodig want waar het gezien “kan” worden op dit moment is alleen op zuidelijk halfrond zover ik begreep.

 

Conclusie
De conclusie is dat dit een uitgebreid en interessant onderwerp is wat in de komende tijd verder zal blijken wanneer Plant x7 langs de aarde komt en de mensheid zal vrezen, maar wij niet bang hoeven te zijn en mogen weten dat Yeshua bijna terugkomt!

5 Comments
 1. Astrid 4 jaar ago

  Ben niet echt gecharmeerd van deze graancirkels noch de berekeningen. Op 6 december 2015 all hell breaks loose?
  Niet volgens Gill Broussard. Hij heeft het over een meteorenstorm veroorzaakt door Planet 7x, nabij Passover 2016, en een tweede ong. 150 dagen later in de maand Av (aug-sep). O jee, 9 Av staat bekend als een dag waarop vaak hele hele hele vervelende dingen gebeuren. !!!

  • admin 4 jaar ago

   Ik ben ook niet gecharmeerd van graancircels, maar ze zijn er wel en niet te ontkennen, ik probeer in ieder geval voor mezelf hier een plaats voor te geven en ja, dit zou iets kunnen zijn. Het is heel simpel, tijd zal het leren wanneer het precies zal zijn. Op 6 december hell is breaking loose? dat is zijn mening in de video, ik heb in de post ook gezegd dat ik denk dat het later zal zijn wat Gill zegt, maar vond het wel een goede vertaling van de graancircel, maar nogmaals, tijd zal het leren.

 2. Astrid 4 jaar ago

  O, en even niet vergeten dat op 1 Tishri (14 sept) de Dag der Bazuinen, “Gods laatste Jubeljaar” is begonnen !

 3. Anonymous 3 jaar ago

  Nou… Het is inmiddels de 14e geweest… Duurt wel lang zo’n laatste jaar… Of moeten we dit los zien van de menselijke tijd?

  • Paulthetall 3 jaar ago

   Dit hangt er van af. Ik geloof dat Niburu zeker zal komen, en vele andere instanties geven dit ook aan. De reden dat het niet zichtbaar is kan ook te maken hebben dat NASA en wereld landen zorgen dat dat dit stuk van de ruimte word “afgeschermd” door een of andere technology, weet dat Amerika ver vooruit is in technology dan er nu op de markt is. Maar ja er kunnen ook andere redenen zijn. Het komt snel, maar zal er geen tijdsaanduidingen aan geven.

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.