Containers vol wapens onderschept naar Europa voor ISIS “vluchtelingen”.

Wat ik al aangegeven had over de invasie van islam naar Europa, werd eerder deze maand weer een bevestigd toen er in Griekenland containers vol wapens werd onderschept die richting Europa waren gestuurd door ISIS. De video hieronder laat zien welke wapens tegen onze familie en vrienden gebruikt had kunnen worden. Gelukkig dat de grieken nog een beetje opletten, daar kunnen de overheden van Duitsland en Nederland en Frankrijk nog van leren.

De paus is ook een beetje van zijn eerdere preek om massaal vluchtelingen op te vangen gematigd. Hij spreekt nu meer om op te passen voor geïnfiltreerde ISIS strijders. “De paus uitte zijn zorgen maandag in een gesprek met het Portugese Radio Renascenca. “Op slechts 400 kilometer van de Siciliaanse kust bevindt zich een ongelooflijk wrede groep terroristen”, zo verklaarde hij. Het gevaar van infiltratie in Italië is daarmee volgens hem reëel.” laat Trouw weten op zijn website. Een beetje wispelturig in mijn mening.

SofRep-ISIS-EU-Trojan-Horse-630x479.jpg

Ik moest wel een beetje lachen toen ik bovenstaande video had gezien. Zo ontkennend en donders goed wetend dat hij voor al die zaken (die sharia voorschrijft) is, en ook de laatste opmerking (7:58): dat hij alle terroristen uitnodig om naar de poorten van Europa, en ze in een mum van tijd Europa tot een kalifaat kunnen maken.

In ieder geval de intentie is duidelijk en laten we hopen dat de Grieken ons goed beschermen de wapens buiten Europa te houden. Scheld de schulden maar kwijt (krijgen we toch niet meer terug) en laat ze daarvoor in de plaats een goede waakhond zijn tegen de islam invasie.


One Comment

    Pingback: Duitse overheid roept op voor onmiddellijke inslaan van eten en contant geld! - De Eindtijd

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.