oktober 3, 2022

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Ray Kurzweil (Google): Met robots in onze hersenen zullen we als de goden zijn.

Dat we in de eindtijd leven wisten we al, maar Ray Kurzweil (Google) laat dit aan de techniek kant ook nog even verduidelijken.Hij laat het volgende weten op CNET.

Voor degenen die uitzien om deels robot te worden is er goed nieuws! Wie zou er nou niet iemand anders willen zijn. Mensen blijken soms moe van hunzelf te worden elke dag. Wat voor Robot zou je willen worden? Ray Kurzweil van Google engineering zegt het antwoord te hebben.

Voor een langere tijd, is hij scherp bezig geweest om de mens aan de zonnige kant te krijgen. Hij voorspelde dat de mens hybride robots zullen zijn in 2030. Maar hoe zal dit zijn? Nog belangrijker, hoe zal dit voelen? Ben je klaar om deel te nemen aan wat Kurzweil gelooft en denkt aan te bieden? Hij zegt namelijk dat we prachtige mensen zullen zijn als we deels robot zijn…

Kurzweil heeft een echt, gek, diep optimistische kijk op wie wij zullen zijn als nanobots zijn geïmplanteerd in onze hersenen, zodat we onze intelligentie kunnen uitbreiden door direct verbonden te zijn met het internet.

Hij zegt: Dit is zo’n opluchting. Ik was bang dat wanneer een robot werd geïmplanteerd in mijn hersenen, mijn hoofd zeer zou doen. Ik was bang dat ik niet helemaal in contact zou zijn met mijn gevoelens, want ik was niet zeker of ze echt waren of gewoon de ingevingen van mijn innerlijke robot.

Onlangs sprak hij op de Singularity Universiteit, waar hij een lid is van de faculteit. Hij legde uit dat de hersenen op dezelfde manier als de smartphone zal ontwikkelen.“We gaan naar een hogere mate van abstractie toevoegen,” zei hij, “en het creëren van meer diepgaande manier van meningsuiting.”

Dieper dan Twitter? Is dat mogelijk? Kurzweil vervolgde: “We gaan meer muzikaler zijn, We gaan grappiger zijn, We gaan beter liefdevolle gevoelens uitdrukken…” Robots staan ​​bekend om hun muzikaliteit, hun gevoel voor humor en essentiële liefdevolle kwaliteiten. Vooral in Hollywood-films.

Kurzweil benadrukt echter dat dit de volgende natuurlijke fase van ons bestaan is: “Evolutie creëert, structureert en de patronen na verloop van tijd worden ingewikkelder, meer kennis, intelligenter, creatiever, kan meer uitdrukken hogere gevoelens zoals liefdevol,” zei hij. “Dus het is een stap in de richting naar wat God heeft -. Deze kwaliteiten zonder beperking”

Ja, we worden goden. “Evolutie is een geestelijk proces en maakt ons meer goddelijk,” was de conclusie van Kurzweil. Er is iets zo verheffend, toch zo prachtig egocentrisch in het suggereren dat de mens binnenkort als God zijn, dankzij de kunstmatige intelligentie. Bovendien denk ik dat we een van de gevaarlijke soorten wezens zijn: Primitief, maar toch geloven dat we heel slim zijn.

Er zijn zo veel fundamentele dingen waarmee we worstelen. Hier zijn we dan uiteindelijk beland, gelovende dat we goddelijk zullen zijn in een paar jaar tijd.

Heer, help ons!