Turkse undercover journalist: 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar voor oorlog

Xandernieuws heeft afgelopen dagen weer wat nieuws geplaatst over de migrantenstroom naar Europa. Er blijken volgens een undercover Journalist 450.000 ISIS-strijders in Europa klaar te zijn voor de jihad.

De Hongaarse premier spreekt opnieuw van een islamitisch invasieleger – EU en Nederland blijven volhouden dat een bos met 98 wolven en 2 schapen een bos met alleen maar schapen is.


Premier Orban: Dit zijn geen vluchtelingen, maar een invasieleger.

 

Tijdens de speciale ‘vluchtelingen’top in Brussel heeft de Sloveense premier Miro Cerar vandaag zijn collega’s gewaarschuwd dat als er niet binnen enkele dagen of weken een oplossing komt voor de migrantencrisis, de Europese Unie zal instorten. De Hongaarse premier Viktor Orban, die de migrantenstroom afgelopen week opnieuw een islamitisch invasieleger noemde, eist dat Europa het open-grenzen beleid onmiddellijk beëindigt. Zijn land laat ondubbelzinnig zien dat het prima mogelijk en vooral zeer effectief is om binnen zeer korte tijd de grenzen hermetisch af te sluiten.

 

Het kleine Slovenië kreeg de afgelopen 10 dagen ruim 60.000 asielzoekers voor zijn kiezen, te vergelijken met een half miljoen voor Duitsland – per dag. Premier Cerar luidde daarom wanhopig de noodklok en zei dat dit enorme aantal ‘absoluut ondraaglijk’ is. ‘Als we niet alles doen wat in onze macht ligt gezamenlijk een oplossing te vinden, staat op Europa op het spel. De situatie is zeer, zeer ernstig. Als we komende dagen en weken met niets concreets komen, dan zal Europa instorten.’

Hongaren hebben de oplossing

Hongarije heeft laten zien de oplossing te hebben, maar die oplossing is niet politiek-correct en wordt in Brussel niet eens besproken, namelijk het volledig afsluiten van de grenzen met hekken, prikkeldraad en duizenden agenten en militairen. ‘Hongarije ligt niet meer op de route,’ zei Orban. ‘Wij zijn hier enkel toeschouwers.’

 

Geen vluchtelingen, maar een invasieleger

‘Ik hoop dat wij een einde maken aan het open-grenzen beleid, dat volledig tegen het Schengen Verdrag ingaat,’ vervolgde Orban. Daarmee doelde hij niet alleen op het herinvoeren van interne grenscontroles door sommige landen, maar vooral op het vrijwel niet bewaken van de EU-buitengrenzen, iets dat Brussel ondanks allerlei vage beloftes tot nu toe pertinent geweigerd heeft te doen.

Ja, er worden 400 grensbewakers naar de Balkan gestuurd (3) – een symbolische, gewoonweg belachelijke maatregel gezien het enorme aantallen migranten wat nog steeds op Europa afkomt.

 

Afgelopen week herhaalde Orban tijdens een partijcongres in Madrid dat de toestroom van moslimmigranten niets anders dan ‘de intocht van een invasieleger’ is, en het hier beslist niet om oorlogsvluchtelingen gaat. ‘Wij moeten het erfgoed van Europa tegen deze overwegend mannelijke migratiebeweging, die bestaat uit economische vluchtelingen en buitenlandse strijders, verdedigen.’

 

Is een bos met 98 wolven en 2 schapen een bos met alleen maar schapen?

De officiële cijfers uit diverse landen geven Orban gelijk. Zo bleek in Finland slechts 2 van de 100 asielzoekers een Syrische vluchteling te zijn. De eerste 26.000 behandelde asielzoekers in Beieren leverde welgeteld 36 vluchtelingen op, nog geen 0,2% van het totaal.

 

Desondanks behandelen Brussel en ook Den Haag –alsmede een groot deel van ons nog immer naïeve volkje- de migrantencrisis nog steeds alsof een bos met 98 wolven en 2 schapen een bos vol met alleen maar schapen is, en het dus geen enkel probleem is daar de hekken van je boerderij wijd voor open te zetten.

 

Een Slowaakse alternatieve nieuwssite berichtte enkele dagen geleden dat de Turkse journalist Mehmet Akhul anderhalf jaar lang undercover heeft geopereerd om erachter te komen wat er waar is van de eerder geuite dreigementen van ISIS om duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Vorige week meldde Akhul zich vrijwillig bij de politie in Jordanië met het schokkende bericht dat er nu al ruim 450.000 terroristen in Europa zijn, die in onder andere Darmstadt, Offenbach en Hanau in Duitsland, en Leicester, Coventry en Birmingham in Groot Brittannië zouden wachten op het bevel om een grootschalige terreuroorlog te beginnen.

 

Akhul beschreef in detail hoe de ISIS strijders in Europa zijn georganiseerd, en hoe ze gebruik maken van vrouwen en kinderen om als zogenaamde vluchtelingen in de nietsvermoedende Europese landen te worden opgenomen. Hier maken de terroristen vervolgens contact met bestaande, omvangrijke geheime islamitische militaire netwerken, die voornamelijk via de inmiddels duizenden moskeeën in Europa zijn opgebouwd.

 

‘Meer dan 450.000 terroristen bereiden aanslagen en sabotage acties voor’
De oorlog in Europa is begonnen,’ zou een hoge Duitse politie official hebben gezegd. Buiten het zicht van het publiek zouden er op dit moment in Duitsland en Groot Brittannië grootschalige maatregelen worden genomen om voorbereid te zijn op ontelbare terreuraanslagen en sabotage acties tegen overheidsdoelen, burgers, de infrastructuur en de energie- en watervoorziening.

 

In de Oostenrijkse grensplaats Reichenfels zorgden duizenden migranten er op een wel heel eenvoudige wijze voor dat het dorp op waterrantsoen moest: alle kranen die ze konden vinden werden met opzet urenlang wijd opengezet.

 

De als migranten vermomde moslimterroristen communiceren volgens Akhul via het in Dubai gevestigde Etisalat, waarop dagelijks tienduizenden berichten zouden worden uitgewisseld over de aanstaande terreuroperaties in Europa. De Turkse journalist schat dat er op dit moment al meer dan 450.000 ISIS strijders in Europa zijn, waarvan 80% klaar is om op bevel in actie te komen.

 

Dat bevel kan in theorie nog lang op zich laten wachten, maar ook al morgen komen. Een ding is zeker: hoe langer het duurt, des te meer ‘van hen’ zullen er hier zijn, en des te moeilijker zal het worden om ons tegen hen te verweren.

In zweden begint het men ook steeds meer achter te komen dat de migratiestroom van de moslims niet veel ten goede brengt. de Waarden en normen van shariah komen niet echt overeen met de Christelijke waarden en normen van oorspronkelijk Europa. Deze Zweedse minister (Richard Jomshof) legt het in deze video nog eens een keer goed en duidelijk uit aan de Zweedse partijen, al lijkt het erop dat er niet veel parlementariërs aanwezig zijn (in de voorste rijen in ieder geval):P. De Nederlands politieke partijen kan hier een goed voorbeeld aan nemen. De video is in Zweeds met engelse ondertiteling.

Naast Zweden, heeft ook Rusland een oplossing voor de migranten. De video hieronder laat zien wat Rusland met de lees: “nep vluchtelingen”, doet.

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.