Brute waarschuwing van een Egyptische vrouw: “Word wakker, of je word uitgeroeid.”

Onderstaand een vertaald Artikel uit Charismanews.com en als toevoeging een van beforeitsnews.com:

Een Egyptische vrouw onder de pen naam van Magda Borham schreef een brief naar de westerse landen om hen te waarschuwen van hun onmiddellijke gevaar van de islamitische invasie via “immigratie” en ze heeft een brute waarschuwing voor Amerika.

Geleefd te hebben in Egypte voor 30 jaar, stel ze:

“Niemand anders in de wereld kent islam en de mentaliteit van moslims dan degene welke geleden hebben om islam als onderdeel van hun leven te hebben gehad. “Als je luistert naar de Coptische Christenen in Egypte of Christenen in Syrie, Irak, Sudan, Pakistan en alle andere moslim landen, zul je de horror beschrijvingen horen van de islam.”Zie en voel de tranen van de minderheden in elke islamitische samenleving. Deze tranen zullen je de waarheid vertellen van de islam. Hoor het bloed van de ex-moslims kloppen. Het is hun bloed dat aan het uitschreeuwen is iedere seconde, vragend aan de rest van de wereld om wakker te worden!

Ze legt uit wat maar een aantal amerikanen (en ook Europeanen) begrijpen: Islam is geen religie. islam is een  She clarifies what few Americans understand: Islam is not a religion. Islam is een totalitaire politieke ideologie die de basisprincipes van beschermde vrijheid en vrijheden door de Amerikaanse grondwet verwerpt. In feite, is de islam de duidelijkste en meest aanwezige gevaar voor het bestaan ​​van Amerika (en Europa).

Ze legt ook het lijden van de minderheden , inclusief haarzelf als een vrouw uit, welke leven door de transformatie in een islamitisch land. Ze schrijft:

“Zoals zoveel anderen, ben ik verbrand door deze transformatie. Deze transformatie heeft me getuiige laten zijn en laten ervaren hoe islam mijn thuisland heeft geruineerd en hun volgelingen dreigen nu hetzelfde lot over te brengen naar jullie eigen land.”Islam is een racistische politieke en maatschappelijke ideologie verpakt in een dunne schil van religieuze rituelen. Het beoogt overheersing en heerschappij over alle andere systemen en religies. Islam is erger dan het beide nazisme en fascisme systemen gecombineerd zonder enige twijfel.”

Zij waarschuwt de Amerikanen (geldt ook voor Europa) dat ze hetzelfde lot zal lijden, tenzij ze uiteindelijk de zinloze immigratiebeleid die mogelijk beid de moslims vrij binnen te laten vallen met de bedoeling van Amerika van binnenuit te vernietigen. Ze wijst op tientallen jaren van mislukte liberale beleid dat Amerikaanse waarden heeft geërodeerd, die ze beweert dat moslims gebruiken tegen de Amerikanen in hun eigen nadeel.

Haar boodschap is bruut en rechtdoor zee:

“Moslims gebruiken uw eigen democratische wetten en waarden tegen u, en ze doen het met succes, terwijl jullie blijven slapen net als in een diepe coma. Dit is de reden waarom de linkse partijen de mensen zijn die het waard zijn om de titel ‘nuttige idioten’ te dragen. Ze zijn in een voortdurende staat van schaamte en zelfhaat en zullen de eerste slachtoffers zijn van de islam als het eenmaal overneemt. “Moslims gebruiken hun als een stok om jullie ermee te slaan, maar zelfs zij zullen nooit worden geaccepteerd als vrienden door de moslims erna, en zij zullen zeker hun eerste slachtoffers zijn. Linkse partijen, liberalen, progressieven en ga zo maar door zijn allemaal “goed praters” van de islam. Het kwaad goedpraten is lafheid. Ze zijn gek, mensen die krokodillen voeden met de hoop dat ze hun voor het laatst zullen eten. Zij zijn de vijand in uw landen. “Uw land is als je huis, je verwacht bezoekers die naar je huis komen je regels respecteren en niet het tegenovergestelde. Bezoekers moeten uw vriendelijkheid en uw vrijgevigheid waarderen voor hen te ontvangen in uw huis en niet dat ze hun eigen regels opleggen aan jou. Het is jouw huis, jij bent de eigenaar, zodat u de verplichting hebt om het te beschermen en het te verdedigen. “Als de bezoeker niet graag uw regels accepteert, dan is vertrekken het enige wat hij hoeft te doen. Niemand verplicht hem om u te bezoeken, en niemand zal hem beletten te vertrekken. Als hij naar je huis komt vanwege zijn eigen keuze, kan hij uw huis vrijwillig verlaten of met geweld, indien nodig.”

En zij merkt op dat de islam is geworteld in racisme en onverdraagzaamheid . De labels die moslims gebruiken tegen niet-moslims (onverdraaglijk, racistisch), zegt ze, zijn eigenlijk een weerspiegeling van de islamitische ideologie.

De islam is de enige religie / ideologie die specifiek zijn volgelingen beveelt om joden en christenen te doden, een duidelijke haatmisdaad

” Een laatste ding waar je je van bewust moet zijn. Moslims zijn projectoren van zichzelf. Ze beschuldigen u van wat ze zelf werkelijk zijn. Ze beschuldigen u van racistisch te zijn, terwijl ze zelf racistisch zijn. Islam is het racisme zelf. Ze beschuldigen u om een ​​hater te zijn, terwijl ze zelf een onvoorwaardelijk hekel aan u heeft. De islam is vol van haat opruiing en geweld. ze beschuldigen u van onverdraagzaamheid, terwijl moslims zelf handelen in overheersingsdrang en zelf fanatisme .” Vergeet niet , moslims moeten moeten zichzelf zien af te schilderen als ‘ slachtoffers ‘. Dit is hun grootste wapen tegen u in het westen . Met slachtofferschap kunnen ze gewelddadig handelen en hiermee de niet-moslims aanvallen over de hele wereld. Hiermee wakkeren ze meer en meer met haat aan .”Deze haat genereert meer geweld. Bovendien stelt deze slachtofferschap hen in staat om u te stoppen en stop je te verzetten tegen hun agenda . Dit is de reden waarom het makkelijkste ding voor hen is om hen die de islam bekritiseren de label ‘ racistisch ‘ een ‘ islamofoob ‘of’ onverdraaglijk’ te bestempelen”

Haar hele brief kan gelezen worden op nocompulsion.com. Haar bericht was origineel geschreven in het Arabisch, welke vertaald is in het Engels door Mr. John Hayward.

Jammer genoeg, lijkt het het westen en Amerika niet te deren en luisteren ze niet naar deze waarschuwing en zullen ze het lot moeten ondervinden van haar en andere minderheden in de islamitische wereld.

Beforeitsnews meld daarnaast onderstaande:

Vorige week in het centrum van Hannover in Duitsland, deden islamitische migranten, niet langer alsof ze ” vluchtelingen ” zijn, en marcheerden ze door de straten van de stad en zwaaiden ze de zwarte vlag van ISIS en maakten aanspraak op de grond voor Allah. Ik weet niet hoe vaak we het nog moeten zeggen – maar – ze zijn niet vluchtelingen en ze zijn niet migranten. Ze zijn islamitische jihadisten die massaal hier naartoe te komen om Europa te eisen voor Allah en de islam. Ze zijn hier niet om te integreren, en zij zullen niet integreren in de cultuur van hun gastlanden. Ze zullen eisen dat u aan de sharia houd, en wat denk je? Dat is precies wat er gebeurt. In Engeland is het al gebeurd. Als je ooit wilde weten hoe het was om naar de ondergang van een grote natie te kijken, je kijkt nu naar het gebeuren. Dit is wat ze wanhopig willen doen in Amerika, en Obama is er om hen te helpen het te doen.

Bronnen: Beforeitsnews en Charismanews.com

7 Comments
 1. Roos 3 jaar ago

  ” Volgens Arabische tradities is “Muhammad” een titel. We weten dus niet wat Mohammeds echte naam is. Echter weten we wel dat de zwarte steen in Kaabaa een Shivling is, dat er wél mocht blijven omdat dat de onpersoonlijke familiegod was van Mohammeds familie. Aangezien één van Shiva’s namen Mahaadeva is, kán “Muhammad” zijn afgeleid van Mahaadeva. Dit kan kloppen, aangezien er nog steeds een Mahaadeva-sekte is in Arabië. Sterker nog: de titel “Mehdi” (moslimleider) is ook een verbastering van het woord “Mahaadeva”. Volgens de Sanskriet-etymologie duidt het woord “Muhammad” op “een persoon van grote inspiratie”. In het Sanskriet wordt gezegd: “Mahaan Madah yasya assau Muhammadah” (“hij die trots en hooghartig is, is Muhammad”)

 2. Roos 3 jaar ago

  Mevrouw Magda de tijd komt dat alle moslims uitgroeit wordt door de ene echte op de witte paard met een zwaard. Dit staat t in onze heilige boek en die staat ook in de de bijbel en de koran. De koran is de nieuw relegie gemaakt uit de Veda`s overgenoemen en verpakt door Mohammed

 3. Florac Bosch (@FloracBosch) 3 jaar ago

  EU leiders versus Islamitische Staat!

  Hoe diep kan de EU buigen voor Erdogan en de islam?

  Terwijl Turkije een belangrijke onderdeel is van het Syrische burgeroorlog, belonen EU leiders de Turken voor hun open grenzen waardoor tienduizenden islamitische slagers vrijelijk kunnen bewegen!
  De idiote leiders van de EU steunen de grootste misdadiger ter wereld op moment en daarmee de IS. Nu wordt gekozen voor een nog grotere schurk. Gisteren heeft Turkije gewonnen hun strijd om Europa die zij al honderden jaren voeren en dat heel makkelijk namelijk door capitulatie van de EU top en hun ja knikkers. Dit is het echte begin van het einde van de EU en Europa. Steek daar geld in en niet in de IS misdaad van Erdogan.

  Erdoğan geeft alle Moslims een Turks paspoort zo dat ze visum vrij naar de EU kunnen reizen!  Deze man die het liefst van Europa het Neo Ottomaanse rijk wil maken met (wapen-/geld-)steun aan jihadisten met hun 5e colonne en paard van Troye. Helaas doen ze in Brussel graag aan zelfvernietiging. Erdogan geeft de nieuwkomers (vluchtelingen) straks Turkse (namaak-)paspoorten en dan kunnen deze zich alsnog vrij door Europa verspreiden. De honderdduizenden Moslims zijn doelbewust naar Europa gestuurd om Europa verder te chanteren. Turkije gebruikt de migrantencrisis als chantage om complete toegang van 80 miljoen Turken naar Europa te realiseren en EU van binnenuit te veroveren…

  Door de intensieve bemoeienis van Turkse islamisten en moslimbroeders vindt er juist meer en meer een bevolkingsverplaatsing! Erdogan verergert het Syrische conflict om de dar-al-garb onder druk te zetten. Zoals in Romeinse tijden wordt voor de verdediging van de grens gebruik gemaakt van barbaren (de turken), die hiervoor rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk loopt dat slecht af en lopen die barbaren Europa onder de voet (Constantinopel, 1453). Erdogan wordt met zijn dubbele agenda maar mooi beloond door de EU. Veel goedwillende EU-burgers begrijpen hier terecht niets van en zullen, als dit zo door blijft gaan, massaal de EU de rug toekeren.
  De bloeddorstige strijd die Turkije voert tegen Europa is met geen woorden te beschrijven.

  Islamitische Staat Turkije!

  Bij de uitvoering van zijn plannen voor Syrië zette Erdogan de grenzen van Turkije open voor jihadistische groepen. Daardoor trokken duizenden geradicaliseerde Europeanen naar Syrië om daar IS te vestigen.
  Erdogans regime hield ze niet tegen. Ook werden vanuit Turkije wapens, geld en medicijnen vervoerd naar de jihad gebieden. Ook hiertegen trad Erdogan niet op. Vervolgens zette hij de grenzen naar Europa open. De huidige migratiecrisis is daarvan het gevolg.
  Nu op de EU-top in Brussel wordt opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Met een land die achter de crisis staat!
  Daarbij is duidelijk geworden dat de stomme EU leiders en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.

  De turkse overheid met de Jihadisten, het ministerie van geloof (diyanet) en de veiligheidsdienst MIT hebben de zaden gezaaid.
  De EU is dus compleet doorgeslagen. Ik weet, met dit verdrag blaast de EU zich op. Maar de welvaart prijs die we hiervoor betalen is hoog. EU leiders hebben Europa verkwanseld zonder mandaat van het volk.
  Huidige EU leiders prefereren toch dictator Erdogan en zijn gestuurde islamitische uitstoot! Iedereen met gezond boerenverstand – de meeste mensen dus – ziet dat de licht ontvlambare islamist Erdogan de EU in een wurggreep heeft. Miljarden Europese belastingeuro’s komen zijn kant op, tachtig miljoen Turken mogen straks visumvrij de EU binnen. En ronduit onverantwoordelijk. Turkije hoort niet in een democratisch Europa. Het fanatieke Turkse streven om er toch deel van uit te maken maakt mij zeer achterdochtig. Waarom trekken onze EU politici zich niets van alle waarschuwingen aan?

  Tayyip Erdogan: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.’
  En deze EU kiest voor deze dictator!!
  Erdogan’ s turkije voert al een tijd een oorlog tegen het westen een oorlog met wapens van massa immigratie.
  Circa 1 miljard moslims kunnen straks niet alleen als migrant maar ook als bezetter binnenkomen via Turkije!…
  Iraniërs, pakistanen, turken, Afghanen, Irakezen, Syriërs, Tunesiërs, Marokkanen, Somaliërs, alle Arabieren, willen ze allemaal naar Europa.
  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de EU landen. islamisten gebruiken migrantencrisis om het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks islamitische apartheid organisaties in Europa te versterken.

  De Europese overheden blijven naïef dan wel aangestuurd volgens plan de welvaart en cultuur uitverkopen.
  Turkije, onder leiding van islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.

  Clubjes sadistische moordenaars beginnen uiteindelijk in Europese steden aparte enclaves te stichten! Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
  Ze zijn al immoreel vanaf het begin, dus is het te verwachten dat ze in niets te vertrouwen zijn.

  ISLAMIETEN MET DUBBEL PASPORT!

  Islamieten hebben gespeeld en gewonnen. De ongelooflijk naïeve EU heeft blijkbaar niet in de gaten dat de migranten vermoedelijk bij aankomst in Turkije een Turks paspoort zullen krijgen. Dat heeft natuurlijk voordelen: het zijn dan geen asiels meer, maar Turkse islamisten die zich elders in Europa gaan vestigen. Zo kan dictator Erdogan zijn Islamitische volksverhuizing beheersen door ze direct door te sluizen!
  We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren… De corrupte leiders hebben grote belangen bij deze ontwikkeling! Het is ook maar de vraag wat er eerder komt: economische destructie of een burgeroorlog. EU commissie is een ramp voor onze vrijheid en alle burgers van dit land. Wat een mededogen van EU commissie voor jihad terroristen. Het is een bizarre opvatting. 
  De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen!

  Maar corrupte elite wilt alleen nog meer moslims! Deze hele invasie van roofnomaden is gewoon gepland, net als het toetreden van Turken. 
  Het is een door Brussel opgelegde culturele moord!
  Een echte bestuurder moet in feite roepen: “minder en minder Moslims in Europa”. De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen ideologie is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Politici in Europa gebruiken immigratie om het electoraat naar hun hand te zetten en hebben een monsterverbond gesloten met regeringen van Islamitische landen. Het hoge geboortegetal van moslims zal zorgen dat de bevolkingspolitiek voor de corrupte partijen in eerste instantie een bonus afwerpt door ervoor te zorgen dat in veel Europese landen huidige elite altijd de verkiezingen wint. En dan gaan de moslims die procentueel steeds een groter aandeel in het electoraat hebben de overhand krijgen.
  De naïeve stupiditeit die hier in Europa uitspreekt is ongelooflijk en misselijkmakend. De grootste misdadigers zijn politici dus! De EU is inmiddels zelf op weg een schurkenstaat te worden. Het wordt de hoogste tijd dat EU leiders direct met de gevolgen van hun wanbeleid wordt geconfronteerd.

  Het EU beleid is (alweer) volkomen absurd. Je wilt de buitengrenzen bewaken.. Er is sprake van een Brusselse onwil! In een normale democratie is, in een situatie als deze, waarbij een zo riskante beslissing genomen moet worden, het gebruikelijk en noodzakelijk dat hieromtrent een referendum wordt gehouden.
  Bewaak de buitengrenzen al op zee. Alle bootjes meteen terug naar Turkije. Je ziet zoals vele oost blok landen het doen, gewoon hek er om heen en klaar is het. Er komt vrijwel niemand meer binnen. 
  EU leiders geven liever miljarden aan een misdadiger als Erdogan. En erger nog alle Turken plus alle andere gelukszoekers veroveren europa zonder wapens te hoeven gebruiken. Dit bewijst ook al meteen dat het gros van de EU elite ook criminelen zijn. Waarom word zonder enig mandaat van de bevolking dit gedaan. Willen de EU elite per se van europa een islamitische staat maken? Het is niet meer te bevatte zoveel onkunde.

  8/3/2016, Florac Bosch

 4. Florac Bosch (@FloracBosch) 3 jaar ago

  De EU commissie is een dictatoriale organisatie die het volk manipuleert en bedriegt!

  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid… Met dit bedrog en manipulatie wordt bendeleider Erdogan verholpen!
  Turkije ging laatste tijd nog harder achteruit… In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de Moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van de vluchtelingen probleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook Miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissie leden van EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.
  Turkije was al vanaf begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl huidige Turkije de echte oorzaak van de vluchtelingen probleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische+80 Miljoen Turken en 500 miljoen afwachtende Moslims van hele regio… Moslims komen met honderdenduizenden; ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk aan het opzetten met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!

  Top Bestuurders, zakkenvullers noemen ze zich zelf !

  Door deze dictatoriale bewind en ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren..

  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het geworden zijn, lokt EU kliek nog meer Turken uit!

  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat na het verlopen van het visum je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  UITLOKKING VAN HONDERDEN MILJOENEN MOSLIMS NAAR EUROPA!

  Terwijl de grote meerderheid van de Moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 Miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische Moslims die ook via Turkije willen reizen..

  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles die tegen de Islamitische invasie is!

  EU commissie wilt graag de visum plicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!

  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept dat alleen opkomt voor de Moslims, waardoor gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WILT ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.

  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.

  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!

  De lange arm van Turkije is een gevaarlijke fenomeen geworden.

  Erdogan wilt dubbel paspoort, EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wilt visum vrijheid, EU gaat ten koste van alles dit regelen voor hem!

  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafisten dictator Erdogan en zijn drugs-mensensmokkel maffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen Moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  EU Commissie is een grote ramp voor Europa!

  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, administratie kantoor voor de Olie Salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen EU+Turkije deal te laten slikken.  Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst de grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  DE EU FINANCIERT RADICALE ISLAM IN EUROPA. ONDER DE NAAM VAN GEMATIGDE ISLAM, BEVORDERT MEN IN FEITE SALAFISME EN JIHADISME!

  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl overal op de straten de jihadisten nog aan het schieten waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van de Salafisme binnen EU grenzen..
  Sunnitisce radicale islam, Salafism en Jihadism die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op de hele Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  Europese volkeren hebben nu feitelijk nep en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een Islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.

  Maar het gewone volk valt door de ingewikkelde materie en angsthazerij makkelijker voor de laaghartige zwaar gesubsidieerde pro-Islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de Moslimlanden.

  Een schandelijk EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE GAAT NOG MEER ACHTERUIT!

  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de Islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!

  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP leden worden bijna gelyncht door de Salafisten van Erdogan partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en EU zegt dat deze Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75 000 Duizenden Koerden gearresteerd, bijna 1.6 Miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!

  Hoe is het mogelijk dat EU commissie juist nu deze Turkije compleet rijp verklaart voor de EU lidmaatschap!

  EU commissie is een grote leugenaar!

  Terwijl grote meerderheid van Europese volkeren (als voorbeeld; Hongarije 94% tegen, Kroatië 83%, Polen 81% tegen enz…) tegen de visa vrijheid voor Turken is, gaat EU commissie beweren dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!

  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro Islamitische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk meer macht via Islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

 5. Florac Bosch (@FloracBosch) 3 jaar ago

  In 1962 waren er ongeveer 120 000 moslims in Europa, nu 68 Miljoen!

  EU leiders willen niet stoppen met de import van moslims. Een vuile strijd van jonge moslims in Europa lijkt onafwendbaar!

  35 jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen.
  EU leiders blijven steeds nieuwe Paarden van Troje importeren onder de mom van menselijkheid maar vergeten dat het de voorhoede van de mogelijke toekomstige bezetters is.
  Hierdoor wordt Islam alleen groter in Europa!
  Helaas is het juist de Europese leiding die de moslims daarbij steunen en financieren. De bezetter heeft een ultieme handlanger!
  Islamitische leiders begrepen al gauw dat hen zo op een presenteerblaadje werd aangeboden wat zij in 14 eeuwen durende aanvalsoorlogen tegen het ongelovige Westen niet konden bereiken. Namelijk de verovering en onderwerping van heel Europa aan de islam.

  Het krijgt weinig weerstand en de EU machthebbers werken als vrijwilliger voor de Islamitische invasie! Daarbij komt dat de meeste imams, betaald door de Turkije, Pakistan, Marokko, Saudi Arabië, Katar of gelijk welke andere extreme geldschieters, hen wijs maken dat dit door de macht van Allah komt die dit alles voor hen organiseerde, zoals door hun profeet voorspeld.

  Vanwege eigen belangen willen de corrupte leiders dat Turkije lid wordt van de Europese Unie. Frankrijk en Duitsland hebben voorgesteld dat er onderhandelingen worden gestart!
  Als Turkije toetreedt zullen niet alleen 80 miljoen moslims zich voegen bij 480 miljoen burgers van de Europese Unie. De grootste, een eindeloze volksverhuizing gaat dan pas beginnen. Daarom willen Turken ten koste van alles lid worden bij EU!!
  Turken kunnen dan niet meer gestopt worden! De religieuze wortels van deze Turken trekt nog 600 á 800 miljoen Moslims richting Europa!!
  Deze enorme massa kunnen zich dan overal vestigen, van de Noordkaap tot Sicilië, van Ierland tot de Bosporus. Zoals de Economist schreef kan wellicht ook Marokko straks op de deur van Europa kloppen, en waarom zou Irak zich later ook niet melden ?

  Waarom heeft voor Turkije en voor alle Islamisten het EU-lidmaatschap de allerhoogste prioriteit?
  Al-Qaeda, Hamas, de Moslimbroederschap, Al-Shabab, Boko Haram, Taliban, Al Nusra etc.., onder leiding van de Turkse Salafisten die massale slachtpartijen aanrichten onder de anderen, willen allemaal in Europa hun grootste Kalifaat stichten (Mohammed’ s droom! Let wel, met eeuwenlange aanvalsoorlogen…)
  Is dit niet zo vreemd dat de aanhangers van de politieke islam, zelfs AL Qaida groeperingen tot de felste voorstanders van het EU-lidmaatschap behoren!

  Juist de islamitische partijen de grootste voorstanders van het EU-lidmaatschap zijn!!!

  Vooral deze moslimfundamentalisten zullen het allereerst en in de grootste aantallen naar West Europa trekken. Zij geven daarmee gehoor aan de veelvuldig herhaalde opdracht van de profeet om te emigreren en de hele wereld met geweld te onderwerpen.
  In dat streven worden de Moslims gesteund door verdwaasde EU leiders die hen daartoe voorziet van uitkeringen, subsidies, gezondheidszorg, huisvesting en het openlijk gedogen van hun misdadige leer.
  Dankzij gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen, gesubsidieerde huisvestigingen en enorme kinderbijslagen groeien Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters!
  Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslims worden ook als gematigde groep gepresenteerd door de verraderlijke politici! In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia een islamitische meerderheid krijgen, zijn er steeds meer georganiseerde Moslimbendes!

  De verdwaasde leiders van de EU commissie slaan daarmee zelf de bodem uit hun advies, maar zij zijn te verblind om dat in te zien. Door hun invloed op de regering en de media zijn deze dwazen gevaarlijker dan IS strijders omdat zij onze samenleving van binnenuit ondergraven.

  Heel Europa wordt echter wel economisch ontwricht door de toevloed van miljoenen islamitische uitkeringstrekkers. De dooddoener dat immigranten noodzakelijk zijn om de lasten van de Europese vergrijzing tegen te gaan is onzinnig.
  Toch blijven de politieke partijen en de overheid hardnekkig vasthouden aan de Turkse toetreding, voornamelijk huidige afvallige leiders, die minstens zo gevaarlijk zijn als moslim extremisten aan wie zij ons uit willen leveren.

  Men vergeet weer dat dit een onomkeerbare valkuil is. Als het doorgaat, als turken visa vrij kunnen reizen, bestaat Europa over 20 jaar niet meer!! Daar er nu al meer dan een 60 miljoen niet-geïntegreerde mensen uit moslimlanden binnengedrongen zijn.

  Hoe is het mogelijk, dat onverantwoordelijke Europese politici in onophoudelijke mediacampagnes de bevolking rijp blijven maken voor Turkse toetreding ? Hebben de miljoenen moslims, die in de Europese Unie leven al niet genoeg problemen opgeleverd ? Vergeet men dat de grote Europese steden al grotendeels zijn geïslamiseerd met alle rampzalige gevolgen van dien.
  Turkije wordt voor veel islamitische landen het breekijzer voor toelating tot Europa. Daarmee wordt de islamitische heilige oorlog van Azië en Afrika verplaatst naar Europa. Dat kan bovendien de last van deze onderontwikkelde landen en hun miljoenen analfabete migranten financieel-economisch niet overleven.

  Voor de derde keer in 13 eeuwen is de Islam in staat om voet aan de grond te krijgen in Europa.

  EU leiders willen het niet weten dat dit gebod van Mohammed een onveranderlijke Jihad Wet van het Ottomaanse Rijk (Turken) was in de jaren 1300 tot 1918, het einde van de Eerste Wereldoorlog! Dit Grote Gebod dreef de Ottomaanse Moslimtroepen om ieder jaar 600 jaar lang oorlog te voeren, maar de Europeanen schijnen van hun lessen niets te leren!

  EU leiders kunnen zich niet herinneren dat er iedere zomer Moslim troepen naar Europa trokken om vrouwen die er goed uitzagen voor Moslims te verzamelen die ze als maîtressen aan moslim mannen in gebruik gaven naar de rank of status die zij in het land hadden!
  EU leiders willen zich niet herinneren dat op de zelfde wijze Moslim troepen Christen jongetjes van 6 tot 12 roofden om van hen Moslimsoldaten te maken, eerst werden ze aan Moslimgezinnen gegeven om ze tot Moslims te maken en als ze de juiste leeftijd hadden werden slechts ongehuwde Moslimsoldaat om tegen niet Moslims (hun eigen volk) in Europa te gaan vechten tot dat ze op hun 60-tigste met pensioen gingen.
  De EU leiders kunnen zich niet meer herinneren dat het Ottomaanse Rijk (Erdogan ‘ droom) hun Moslim troepen uit geroofde Christenkinderen vormden, en niet van het Turkse geslacht, de Yeni Charies (Janisaren) genoemd, als nieuwe soldaten van 1330 tot 1826. Bijna 500 jaar lang schudde Europa onder deze militaire Moslimmacht, die uit geroofde Christenkinderen bestond ze volgden Mohammed’s gebod van Surah 9:29!

  EU leiders kunnen zich niet meer herinneren dat het levenswerk van Mohammed het oorlogsvoeren voor allah was, zijn Jihad voor allah, zodat hij kon vergaren wat hij voor allah en zichzels als allah’s boodschapper wenste, d.w.z. ‘de oorlogsbuit’, zoals in Surah 8:1 vermeld staat.
  Eu leiders kunnen niet begrijpen dat Moslims oorlog tegen niet-moslims moeten voeren zoals dat door Mohammed bevolen is totdat de niet Moslims zich voor hen nederbuigen en nederig instemmen om welke oorlogsschattingen Moslims zich ook wensen te betalen zoals in Surah 9:29 staat.

  Westerse leiders geven aan Moslims toestemming om Moskeeën te openen om de Koran aan hun kinderen te leren, daarna geven ze Moslims de schuld als zij als toegewijde volgelingen van de Koran hartstochtelijke IS of Al Qaida strijders worden!

  Brutale EU leiders importeren nog miljoenen moslim, ze geven toestemming naar Europa te komen om hun Moslim geloof in praktijk te brengen d.w.z. de geboden van Mohammed in héél Europa!
  Zal dit niet een heerlijk vooruitzicht zijn, als de Europeanen naar hun geleerde geschiedenis kijken!
  Dan zul je pas de Europese onwetendheid zien als ze voor zeker de graven van hun kleinkinderen graven!!

 6. guusgeluk 3 jaar ago

  de moslim is de nieuwe bezetter

 7. Victor Leman 2 jaar ago

  Media en politiek propageert, alsof al die binnenstromende migranten oorlogsvluchtelingen zijn! Hoe dom kun je zijn? Ze zijn en blijven als fanatieke Moslims en juist de oorzaak van de Jihad! Ze komen massaal met hun baard, hoofddoek en giftige ideologie binnen.

  Als we om ons heen kijken, zien we dat ze met steeds meer zijn. Waar komen ze vandaan?  Wie zit achter deze mosliminvasie en wat willen ze afbreken.
  Migratie van deze baard+hoofddoek uitstoot is de enige manier om wereld te kunnen veroveren.

  Het is de massa die op een bepaald moment de overmacht vormt..
  Nu, in de grote steden zien we nog meer Baard-hoofddoek . Wanneer we op een ochtend door een straat lopen waar net de moskee uitgaat: Al die baarden en soepjurken ineens, toch in meerderheid.
  Moslim jongeren die alleen met hun nichtjes trouwen en hun zusjes via eerwraak terroriseren, dit soort achterlijke Baard-hoofddoek volk wordt gepresenteerd als de Toekomst van NL, door de vreselijke politiek en eenzijdige Media!
  Als het zo doorgaat worden we als minderheid in eigen land, Straks worden Nederlanders massaal aangevallen door de baard jihadisten die hoofddoek en hun barbarse ideologie willen toepassen.

  NPO, RTL en VARA, nieuwe wapens voor de islamisering! Ze voeren campagnes voor de baardvolk! In de war geraakte media propageert dat de Islam een goede religie is.. Erdogan’s Baardjongeren die alleen in drugs en in vrouwen kunnen handelen, worden gepresenteerd als de enige Toekomst van Nederland door de opiniemakers!

  Terwijl, binnenstromende Moslims zich verzetten tegen onze vrijheden, levensstijl en cultuur en eisen dat wij daar afstand van doen, zodat hier de zuivere islamitische wetten kunnen worden ingevoerd, krijgen steeds meer steun van de overheid..

  De meerderheid van jihadisten heeft een crimineel verleden. Omdat dit type jongeren al ervaring heeft met geweld, is de stap naar geweld binnen een jihadistische context snel gemaakt.
  De ideologie van Mohamed zelf is crimineel naar moderne maatstaven.  Met gelegaliseerde roof , verkrachting , moord , afpersing en slavernij onder de banier van de ‘heilige’ jihad. En dan wordt ze nog een plaats in het paradijs belooft . 
  Weg uit dit gekkenhuis waarin de Baard+hoofddoek jongeren van PVDA en GL langzaam maar zeker de overhand krijgen, de verloedering en aflevering van de NL normen, waarden, tradities en gebruiken geen strobreed in de weg wordt gelegd door de landverraders op het Binnenhof.
  Weg uit de buurt die overspoelt is door soepjurken, baard en hoofddoek fanaten!! De reden dat mensen toch weer in zelfde leugenaars geloven die Nederland tot Moslimland willen maken via moslim immigranten die slechts het land willen consumeren en tegelijkertijd haten, is dat de gewone man en vrouw bezorgd zijn.
  Libanon, Turkije, Egypte, Irak en Syrie…Hetzelfde gaat in Nederland gebeuren(met hulp van de media). Men wil gewoon niet inzien dat de bekende moslim invasie hier ook begonnen is. Zwakke leiders blijven met de media de kiezers indoctrineren en bedonderen. En de meesten laten zich bedonderen en indoctrineren.
  Huidige zwakke leiders zien de islamisering niet eens als een bestaand probleem. En mensen die het wel doorhebben: dat zijn negatieve mensen. Overheid wil door met “positieve” mensen , dus met de kudde die zich laat overheersen door deze kliek met hun import van achterlijkheid en armoede. Dit is de strategie van de islam: als migrant binnenkomen, vervolgens steeds meer verbreiden dat jij overmacht krijgt en oorspronkelijke bewoner kunt verjagen, de prooi totaal stomp te maken, zodat ze zelf niet meer voor hun zelf kunnen opkomen en zelfstandig kunnen nadenken.
  We zitten midden in een etnocide, een vernietiging van mensen en cultuur, die zich over vele decennia uitstrekt, en die in de grote media totaal niet besproken wordt. Daarbij wordt deze etnocide door vele krachten bevorderd, economisch, ideologisch, en is er alleen kans deze catastrofe te voorkomen vanuit een breed gedragen massabeweging van mensen die ten volle kiezen voor de moderne open samenleving, de democratische rechtsstaat, de openheid voor wetenschap, de universele mensenrechten, enzovoort. Maar daarvoor is het wel noodzakelijk dat de informatie over deze etnocide in wording meer aan bod komt in de grote media. Want op dit moment leven nog veel te veel mensen in efteling-dromenland wat betreft ‘de religie van de vrede’, ‘grenzen open’ en ‘wereld is van iedereen’, om ook maar iets van een werkelijke verandering in de politiek te kunnen verwachten. We strompelen nog steeds achterwaarts en slaapwandelend richting de wereld van puur islamitische horror.
  Ons land wordt langzaam aan al overgenomen door de islam. De enige die dat vooralsnog prima vinden is de politiek, omdat die er wel brood in ziet óf omdat ze te bang zijn er iets tegen te doen.

  Maar de burger die het wel al ziet, en door heeft, dat zijn veelal de mensen die als ze er genoeg van hebben en/of de kans hebben, liever migreren dan dat ze hun harde werken in rook zien op gaan.
  Jammer genoeg zijn er teveel mensen die de veerislamisering niet door hebben of het juist goed vinden. Maar ook de jongere die dit in ziet maakt op ten duur dat hij weg komt.

  Oplossing:

  Nederland is een zelfstandig land, bestuurd voor en door Nederlanders.
  We moeten alle Nederlandse dubbele nationaliteiten zo snel mogelijk intrekken.
  Natuurlijk dan geen uitkeringen en kiesrecht meer voor de vijandelijke massa die heel snel land wilt bezetten…

  Er moet gestreefd worden naar een zo totaal mogelijke remigratie naar de 51 moslimstaten!

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.