september 23, 2023

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Vol verbazing (eigenlijk ook weer niet) zag ik onderstaande artikel/media clip. Het artikel in de Telegraaf heet “Cyborgs veroveren Nederland” en gaat over de doorbraak van de microchip in de hand of ergens anders in het lichaam.

Als je de video bekijkt dan zien de mensen de chip echt als een gadget welke elke keer weer een upgrade krijgt en waar weer meer me kan worden gedaan. Ze worden gebruikt als sleutel, dingen mee te bedienen, geld (bitcoins) en veel meer. Dit zal natuurlijk alleen maar meer en meer worden en op een gegeven moment, dan komt er een universeel ding uit van de “overheid” welke iedereen moet dragen en waar echt alles in zit van geld, medische gegevens, tot paspoort, ID bewijs, rijbewijs etc.

Het word gebracht als super cool,handig en veilig en cyborg-achtig, maar het zal een kwestie van tijd zijn of dit word ook gehackt en dan is het “hack” echt van de dam.

Dat zelfs terzijde, worden we hiermee wel bekend gemaakt en begint deze technology er gewoon in te sluipen, tot dat het te laat is en men volledig onder controle is van de overheid of wie dan ook. Laten we hier maar ver van af blijven….