oktober 3, 2022

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Dat het hele midden oosten Israël wel letterlijk kan schieten is natuurlijk al heel lang duidelijk. En dat er door Turkije (Erdogan), als verkiezings-campagne Jeruzalem te veroveren aan word aangevoerd was ook al bekend in Mei. Maar Iran heeft blijkt soortgelijke plannen.

Het had onderstaande video animatie die door de revolutionaire garde is gepubliceerd, in augustus al online gezet. Hierin werken de Iraanse Revulutionare Garde , Hezbollah en de Hamas samen om Jeruzalem in te nemen.

Maar ja, Iran mag dromen hebben en animaties maken, maar dit hoeft natuurlijk niks te betekenen in de praktijk. Ondanks dat hebben ze nu daadwerkelijk oefeningen gehouden voor het veroveren van de Tempelberg. 120 Brigades zouden hebben meegedaan aan deze oefening en deze video laat ook een klein stukje hiervan zien.

Als het daadwerkelijk zo gaat als in onderstaande video, dan kunnen de Israëliërs hun al met een paar man aan. De echte straaljagers waren blijkbaar al even bezet aangezien ze die (bijna) dubbeldekker vliegtuigen in de video gebruiken. Daarnaast doet die bestorming met die massa’s mensen denken aan middeleeuwen waar ze als “kannonvoer” met kip zonder kop rennen naar die berg. Hoe dan ook, ze hebben blijkbaar hun pleziertje gehad.

Ondanks dat kan ik me voorstellen dat als alle landen in midden oosten waaronder Turkije, Iran, Irak, Syrie, Egypte, Libanon, etc. gezamelijk optrekken onder de vlag van islam, het natuurlijk dan een stuk lastiger word.