Turkije koerst naar WW3 door Rusland constant te provoceren.

Erdogan lijkt de grip op de realiteit te verliezen of hij word gebruikt door Obama om WW3 met Rusland te beginnen. Zoals ik in eerdere artikelen al heb uitgelegd provoceert Turkije Rusland telkens weer. Naast al duidelijk is geworden dat Turkije heult met IS, of beter gezegd heeft gecreëerd samen met Saudi Arabië en Obama, heeft het onlangs een straaljager neergehaald van Rusland. Daar bleef het niet bij want de volgende provocatie was een onderzeeër vlak bij een marineschip te laten varen waar Rusland ook woedend van werd. Maar dit hield natuurlijk niet op want toen ging Turkije weer een stap verder door de zwarte zee te blokkeren voor de Russische Marine! Hiermee werd Rusland echt kwaad!

Denk je dat het hiermee klaar is? Nee het word nog gekker! Volgens Turkse militaire bronnen hebben Russische oorlogsbodems maatregelen genomen tegen eventuele Turkse luchtaanvallen. Zo werd er op het dek van de Caesar Kunikov, een van de grootste landingsschepen die grote aantallen mariniers, tanks en pantserwagens kan vervoeren, een soldaat met een draagbare luchtafweerraket geposteerd toen het schip door de Bosporus voer.

‘Dit is een provocatie,’ verklaarde de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu. Hij voegde daaraan toe dat als Ankara ‘een bedreiging constateert, het noodzakelijke antwoord zal worden gegeven als dit provocerende gedrag doorgaat’.

Waanzin van de bovenste plank. Om het nog compleet te maken, zegt iemand die dicht bij Erdogan zit, dat Erdogan overweegt de oorlog te verklaren met Rusland?!! Erdogan denkt samen met de Amerika en Europa te kunnen winnen tegen Rusland….Zet dat maar uit je hoofd :P.

Daarbij komt ook nog eens dat Turkije Irak zijn binnengetrokken met wat troepen en Tanks (jaja, provoceren is hun hobby) wat een woedegolf heeft veroorzaakt bij de president van Irak (Hakim al-Zamili). Hij verklaarde gisteren dat ‘Irak de capaciteiten heeft om deze (Turkse) eenheden af te weren en van ons territorium te verjagen. We zouden ook Rusland om een militaire interventie kunnen vragen als reactie op de Turkse schending van de Iraakse soevereiniteit.’ Zamili wil zelfs een officiële militaire alliantie met Rusland, Iran en Syrië vormen.

Irak en Iran zijn ook fel tegenstander van het plan van Obama om Amerikaanse special forces naar Irak te sturen. Shi’itische milities in Irak hebben al aangekondigd de Amerikanen te zullen bestrijden.

Turkije maakt er echt een potje van! Tja ik vrees dat onderstaande cartoons een kern van waarheid gaan krijgen…

putin23

 

 

2 Comments
  1. keybets 3 jaar ago

    pak deze Turkse corrupte gek maar hard aan

  2. Appelflap 2 jaar ago

    Kijken door 1 bril noem ik dit wereld politiek volgen door alleen je eigen bril te gebruiken. Het strategie die Turkije nu voert is volgens de regels en geen enkel land durft wat te doen. Ze hebben gewoon een sterke leger

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.