maart 1, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Wetenschappers geven aan dat aarde in vluchtig “vulkaan seizoen” is.

Wetenschappers geven aan dat het echt “vulkaanseizoen” is. We wisten al dat sinds vorig jaar en via de SOTT videos dat het al flink raak is de afgelopen maanden met vulkaan uitbarstingen. Deze pagina geeft de kaart en vulkanen aan die op dit moment aan het uitbarsten zijn, en het zijn er nogal wat.

RT heeft over dit onderwerp een artikel geschreven. Een Vulkaan uitbarsting met een potentie om de mensheid goed te ontregelen en te brengen naar de tijd net na Noach, zou kunnen gebeuren binnen 80 jaar volgens een studie van de Europese wetenschap vereniging.

Het beschrijft dat “Extreme vulkanische uitbarstingen, zijn een hoger risico dan alle andere natuurfenomenen inclusief komeet inslagen.”

Maar het is het benoemen van een eeuwen oude super vulkaan in Indonesië die mensen liet afvragen of de wereld populatie zal worden weggevaagd in een wolk van as en gesmolten lava in een niet verre toekomst. Het rapport scheen aan te geven dat er 5-10 procent kans is van een grootschalige vulkanische activiteit voor het eind van de eeuw. De waarschijnlijkheid is genoemd in een onderdeel van een significant vulkanische uitbarstingen, zoals de eruptie van meer Toba lang geleden en de 1815 Tambora erupties tijdens de Holocene periode.

Het heeft geleid tot vele hoeveelheden rapporten dat de aarde in het midden is van een vluchtige “vulkaan seizoen” – een tikkende tijdbom periode dat supervulkanen kan laten zien uitbarsten in plaatsen als Yellowstone wat miljoenen mensen zou doden.

Als er gesproken word met de international Business Times Rebecca Willimans, vulkanoloog aan de universiteit van Hul, zegt ze dat niet iets bestaat als “vulkanisch seizoen”.  “Er zijn gesprekken over Yellowstone eruptie die miljoenen kunnen doden, maar dat is onzin. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat suggereert dat een uitbarsting zal gebeuren in de nabije toekomst” zei ze.

Vulkanoloog aan de Universiteit in Oxford, David Pyle, geeft aan dat ze er nog niet over uit zijn of er nu een vulkaan seizoen echt is of niet. De verhoging van het geziene aantal uitbarstingen kan volgens hem te maken hebben met de nieuwste technologieen.

Bron: RT