december 3, 2022

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Je zult het niet geloven, maar toeristen die Times Square in New York of Leicester Square in London gaan bezoeken zullen een cultuur schok ervaren. Want daar zal deze maand een replica grote Baal Tempel gebouwd worden. De Baal Tempel (tempel van bel (=baal)) van New York is letterlijk geïmporteerd/verplaatst van Palmyra (Syrie) naar New York.

Het is onnodig te vermelden dat deze exhibitie van het symbool van heidense, kind offers en rituele prostitutie, voor bezorgdheid heeft gezorgd. De vertoning blijkt deel te zijn van de Wereld Erfenis Week en is bedoeld door de organisators van het instituut van Digitale Archeologie als een verklaring van “Tarten/Kwelling” tegen ISIS, de Islamitische terroristische groep, dat de Baal Tempel vernietigd had in Palmyra in Augustus vorig jaar.

Het originele gebouw, toegewijd aan de god Bel (of Baal), in 32 AD (ongeveer in de tijd van Jezus zijn kruisiging) stond bijna 2000 jaar voor ISIS het met de grond gelijk had gemaakt overeind. Voor de oorlog in Syrië had deze plaats meer dan 150.000 bezoekers per jaar. Doormiddel van het gebruik van een database van duizenden plaatjes, is het instituut voor Digitale Archeologie, een volledig grote 50 -voet lange 3D geprinte replica van de ingang poort naar de tempel aan het maken. Het werk word gedaan in China.

“Ritualistische Baal aanbidding, in algemeen, zag er ongeveer zo uit: Volwassen verzamelden rond het altaar van Baal. Kinderen werden vervolgens levend verbrand als een offerande aan de afgod. Tussen het geschreeuw en de stank van mensenvlees, hielden de volwassenen vervolgens biseksuele orgies. Het ritueel was bedoeld voor economische voorspoed door baal te vragen voor regen en vruchtbaarheid van “moeder aarde”.

Geoffrey Grider, schreef in “Now the End Begins,” dat het brengen van de Tempel van Baal naar New York City erg toepasselijk is.

“In 2016, zijn we een natie geworden dat God en zijn boek (de Bijbel) niet wil en als belangrijkste zijn Zoon buitengesloten heeft van de uitvoerende Christelijke kerk. We zijn hebberig egoïstisch, niet realiserend dat het oordeel van God al gevallen is over Amerika.”

Het “toeval” is dat 19 April de eerste dag is van de 13 dagen lange tijd bekend als ‘het Bloed offer aan het beest” dat zijn climax heeft op de grote occulte heilige dag van Beltane op 1 mei “.