SOTT video extreem weer maand April 2016!

Beter laat dan nooit zeg ik maar 🙂 Er is er weer een SOTT video uit gekomen voor de Maand April 2016! Een verzameling van nieuws over grote natuurverschijnselen van de afgelopen periode. Wat telkens feitelijk laat zien dat we in de eindtijd leven. Deze video is bijna 22 minuten lang dus ga er maar weer goed voor zitten.

One Comment
 1. victor Leman 2 jaar ago

  Secularisme en Links in Europa!

  Gevestigde orde van PVDA,CDA, VVD, D66 en GroenLinks verraadt intellectuele verworvenheden van de Verlichting!

  In Nederland en in die andere Europese landen wordt steeds vaker een beroep gedaan op de verdediging van het islamitische cultuur als geheel, alsof iets nieuws is! In beleidsvorming ten aanzien van de islam, niet alleen de Christelijke en Liberale partijen maar meer en meer de linkse partijen die regelmatig de geschiedenis van het secularisme tegen de islamitische barbarij ontkennen..! Met veel moeite en tegenwerking beweert de politieke elite dat moslims alleen maar slachtoffers zijn… Veel linkse partijen, onder andere PVDA en GroenLinks, zoeken nu een nieuwe ideologie en roepen huidige Islam aan als antwoord op de “nieuwe tijdperk”.
  Inmiddels, moet een hele generatie mensenrechtenorganisaties en politici door hun banden met moslims weten hoe zeer het anti- Europese haat bij hun speelt…
  Maar zij houden bewust hun mond. Natuurlijk, je wilt je politieke achterban niet van je vervreemden, je wilt die door een moslimland betaalde baan niet verliezen en als je politieke focus op het bestrijden van het Westerse cultuur ligt, dan is de islamitische wereld een wel heel grote medestander.

  Saloon Socialisten zijn de post Moderne Islamisten geworden! Moeten al de linkse partijen zich afkeren van secularisme en ‘terugkeren naar de ideologische wortels van de middeleeuwen?
  Nieuw Links in Nederland, zoekt meer in de ideologische verhandelingen van de islamitische middeleeuwen en moderne tijd loopt een rode draad: mensen die islamitische ideologie bekritiseren zijn de vanzelfsprekende vijand van de islam. De vergelijking is evident.
  Ook in andere Europese landen lijkt islam gekozen is, als alternatief voor de Europese beschaving!  Niet alleen Voor christelijk en Liberale, maar ook voor linkse politiek lijkt het een zelfs veelbelovende optie!! Een oude politieke ideologie, als Islam die tegen de grondrechten van ieder individu is in de rechtsstaat, wordt met alle middelen bevordert door de gevestigde orde.

  Het kon dan ook niet uitblijven: met de massale immigratie heeft de islamitische haat voet aan wal in Europa gezet.

  In Nederland zijn op dit moment twee vormen van versterkte interesse voor het islamisme aanwijsbaar. Zelf geïslamiseerde Linkse elite gebruikt de staat om onder meer het subsidiebeleid voor islamitische organisaties te regelen.

  De niet -gekozen burgemeesters van de grootsteden hebben aangekondigd dat ze subsidiebeleid voor de moskeen, islamscholen en imams voor altijd willen handhaven! Maar aan de andere kant, is het een simpele feit dat deze moskee meerdere generaties van de bevolking met de meest virulente haat kan indoctrineren. Wellicht keert elite uiteindelijk terug naar de politieke ideologieën van de middeleeuwen. De gebruikelijke politieke ideologie van de oude garde lijkt al bijna ouwe islamitische koek. Gewetensvrijheid lijkt niet meer terug op de linkse agenda.

Leave a comment
*
**

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

* Required , ** will not be published.