mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Ik heb al eerder geschreven dat er op de achtergrond hard getimmerd word aan de weg voor een Nieuwe Wereld Orde. Globalisering word het ook wel genoemd. Het is het stokpaardje voor vele wereld leiders zoals bijvoorbeeld Obama. Vorig jaar September was de UN top in Amerika over het “Klimaat akkoord” die in December voor jaar getekend is door 195 landen is ondertekend in Parijs. En daarbij de Agenda 2030 waar Xandernieuws al uitgebreid over geschreven heeft.

Maar dat is maar een topje van de ijsberg. Op de achtergrond zal bijna alles in kannen en kruiken zijn in hun draaiboek. Obama probeert vlak voor zijn vertrek nog zoveel mogelijk dingen erdoor heen te drukken, zoals de “controle van het Internet aan de UN“… Maar daar houd het niet op, zoals jullie weten heeft de UN al een redelijk leger opgebouwd de afgelopen tijd, maar zoals jullie misschien niet weten gaat dit fors worden uitgebreid de komende tijd (met tienduizenden troepen, helicopters en dergelijke) volgens Obama… zie deze video….

Daarnaast is er pas zoals jullie misschien weten een groep Israelische, Engelse, US, Quatar, Turkse, Saoedische officieren gedood in een “geheime bunker” in Aleppo die de aanvallen van “de rebellen” en anderen coördineren. Je zult je afvragen wat doen die daar nou in Aleppo? Nou. nieuwsflits! De hele Syrie oorlog is veroorzaakt door US en consorten/vazallen waaronder ook het westen. Als je simpel nadenkt waarom gooien europa bommen op Syrië zonder toestemming van de regering? Heel simpel om Assad te verdrijven. Waarom? Omdat zij niet doen wat Amerika wil. Daarom is Rusland Syrie ook te hulp gekomen (samen met Iran). Maar goed daar kan ook wel een boek over geschreven worden wat daar allemaal achter zit, maar om on-topic te blijven, de UN is er met een delegatie langs geweest wat er allemaal gebeurt in Syrie. En die geven ook toe dat het een grote ziekelijke poppenkast is.


Spoel even door naar 6:08 en daar spreekt de UN delegatie over wat ze gezien hebben. Natuurlijk word dit soort nieuws niet op de lokale nieuws vertoond…

In ieder geval, hier zie je de UN de “good guy” spelen om Amerika (Lees Obama), aan het doen is….Oh wacht, was die niet die juist Pro UN is? Ooops…*kuch* onder een hoedje *kuch*. Maar goed, ow.. niet te vergeten dat de UN de nummer 1 hater is van Israel!

Jaja, als de UN de wereld macht word dan maak je bord maar nat. Dat zijn niet zulke lieverdjes. Een Filmmaker ontmaskerde de UN in openbaarde dit op FOX News. Vermakelijk te zien hoe corrupt het zaakje is.

In ieder geval, genoeg gelachen, want ja als de antichrist de leiding van UN gaat worden en de vervolging van de Christenen een feit is dan, word het natuurlijk een stuk lastiger. Om de UN de volmacht te late krijgen op de wereld heeft het wat duwtjes in de rug nodig. Een globale Financiële Crisis bijvoorbeeld…hey….laat die nou net op de loer liggen 🙂 Of een natuurramp…. Of een Wereld oorlog… Vul maar in. Ja het is dichterbij dan wij denken.