mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Een nieuw artikel na lange tijd. Ondanks dat deze site een beetje in de vergetelheid is geraakt, maak ik toch even tijd om een artikel te maken over dit onderwerp. Zoals jullie weten is het corona hoofdstuk gepasseerd waarbij het grootste deel van de bevolking “volledig” of “deels” is gevaccineerd.

Nu we net een beetje terug in het gewone “normaal” begonnen te komen, begint er weer iets nieuws te broeien. Een nieuwe pandemie. De “Apenpokken”. En zoals we zien zijn er in verschillende landen verschillende mensen (zoals in België Marc van Ranst) die de verkondigers zijn van deze Pandemieën. Zo zijn hier Marianne Koopmans en Ab Osterhaus twee van die types die een podium worden gegeven door de media. Net als al bij de Mexicaanse griep, als bij corona (bijna elke dag in talk-shows), lijkt Ab Osterhaus nu wederom de angst-zaaier te zijn, die de volgende ziekte volgens het plan van het World Economic Forum gaat verkondigen.

Want op 24 Juni maakt Ab Osterhaus op de staats televisie in “OP1” zich “zorgen” over het apenpokkenvirus: “Dit is een wereldwijde uitbraak aan het worden. Als we nu niet heel snel de juiste maatregelen nemen, dan vrees ik dat dit niet te beheersten is.”

Nou zou je denken, dat is Ab Osterhaus eigen, laat die gast, want niemand luistert toch nog naar die man die grote belangen in de farmaceutische industrie heeft. Maar het (niet) grappige is, dat Ab net als vele anderen in andere landen direct of indirect een spreekbuis zijn voor de World Economic Forum. Als de WHO zich dan “een beetje” zorgen begint te maken en dan opeens Biden waarschuwt voor “de volgende Pandemie”….

Dan begin je je af te vragen..wat weten zij wat wij niet weten? Maar als je die vraag stelt, word je al gauw weer in een complot theorie hoekje geduwd.

Aangezien dat wanneer je wilt weten waar de elite (=World Economic Forum) van plan is, dan moet je naar de leiders kijken. Voor het algemene gedeelte is dat Klaus Schwab natuurlijk (Bijvoorbeeld over de “Great Reset“). Maar als je over ziektes/vaccinaties/Pandemieën iets wilt weten, dan moet je bij Bill Gates zijn, met zijn Bill & Mellinda Gates Foundation. En als je vervolgens naar zijn uitspraken kijkt van de afgelopen jaren, dan verklapt hij steeds een beetje meer over wat er gaat gebeuren in de toekomst.

Hij liet in 2020 al door schemeren dat hij een “scenario van een Bio aanval” niet kan uitsluiten. En een jaar later in 2021 voegt hij (naast bio aanval) daar al een “pokkenvirus” aan toe.

Begint er al iets bekends voor te komen? Vooral als je nagaat en kijkt naar de korte documentaire “Event 201” (“Fictief” scenario),welke een maand voor de Corona Pandemie werd uitgezonden en later gewoon bijna 1 op 1 uitkwam. Toeval?

En als ik je nu vertel dat er in 2021 nog een “Fictief” simulatie filmpje lijkt te circuleren over de een biologische terroristische uitbraak van “Apenpokken”….nog steeds toevallig?

Dan hoef je vervolgens maar een paar linkjes te leggen en geen raket geleerde te zijn dat de mogelijkheid bestaat dat wanneer dit straks mogelijk tot een nieuwe pandemie leidt, ze het vervolgens op de Russen gaan gooien (die lopen niet mee in de linie van de “New World Order”). Via een Biolab in Oekraïne. (Komt dit bekend voor?)

Wat zit daar achter? Naast vele doden… (komen ze natuurlijk weer met een nieuwe RMNA Vaccin? :P) Bill laat dit doorschemeren in de video (eerder genoemd hierboven) over de bio aanval en pokken. Dat er eigenlijk een “Pandemie Taskforce” moet komen bij de WHO, die de boel monitort en beslist wat landen moet gaan doen bij bepaalde uitbraken van een nieuwe variant van corona of iets dergelijks. In andere woorden..Controle.

Lockdowns, verplichte vaccinaties,… zullen dan zeker weer als gereedschap worden gebruikt. Wie niet mee wil werken? Quarantaine kampen? Die werden in o.a. Australië/Nieuw Zeeland al veel gebruikt.

Er valt hierover nog veel te vertellen, misschien voor een volgende blog post. Tijd zal het leren hoe dit verder zal ontvouwen.