mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Dit is mijn eerste post m.b.t. mRNA vaccins, en ik hoop daar ook niet veel over te hoeven plaatsen. Spijtig genoeg zijn veel mensen gevallen voor de rijks- en media propaganda over vaccinaties. Sommigen hebben het genomen uit angst, en velen vanwege beperkende factoren (Corona toegangs bewijzen). Van den zotte als je hierover nadenkt aangezien je hiermee niet de transmissie van het virus stopt. Het is pure medische apartheid. Het moet een persoonlijke keuze blijven van een ieder, en niet worden gedwongen.

Gelukkig zijn velen ook niet gezwicht door de druk/angst, en ik geloof persoonlijk dat het werkelijke percentage dat niet gevaccineerd is, groter is dan er word aangegeven door de cijfertjes van de overheid (RIVM). Voor de mensen die zich wel “bewust” hebben laten vaccineren met het (experimentele) vaccin (ik heb het dan over de mRNA vaccins Pfizer en Moderna) die lopen wel een risico voor de nog onbekende komende bijwerkingen. Naast dat het mRNA vaccin voor velen allerlei vaccinatie schade heeft veroorzaakt, lijkt er ook steeds meer informatie boven water te komen over “onvruchtbaarheid“. Maar dat is niet alles, er komt ook steeds meer informatie dat het mRNA vaccin kan leiden tot auto-immuun ziekten.

Geert Vanden Bossche is een heel “bekende” ervaren viroloog/vaccin deskundige die al bijna 40 jaar in het vak zit en een enorme CV heeft waar hij of zij U tegen zegt:

Geert vanden Bossche studeerde achtereenvolgens aan de Universiteit van Namen en Gent, waar hij in 1983 zijn doctoraalexamen diergeneeskunde (DVM) haalde (cum laude). In 1986 promoveerde hij (PhD) in de virologie aan de Universiteit van Hohenheim (Duitsland).[1] Zijn proefschrift gaat over veranderingen in oppervlakte-eigenschappen van virale deeltjes en hun infectieus gedrag.[2] Na een carrière in de academische wereld in België en Duitsland werkte Vanden Bossche bij verscheidene bedrijven aan de ontwikkeling van vaccins (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals). Daarna werkte hij als Senior Program Officer voor de Bill & Melinda Gates Foundation en als Senior Ebola Program Manager voor de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI). Daar werkte hij onder meer aan plannen voor de bestrijding van een mogelijke ebola-pandemie. Hij was daarbij kritisch over de veiligheid van een ebolavaccin. Daarna werd hij hoofd van het Vaccine Development Office van het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek. 

Als je dat zo leest weet hij wel het een en ander van vaccins af. Geert en de mede ontwikkelaar/uitvinder van de mRNA technologie Robert Malone, hebben zich al in veel verschillende talkshows/artikelen hun zorgen geuit m.b.t. het mRNA vaccin. In een recente youtube presentatie (zie onder) is Geert Vandenbossche in gesprek met Clas Sivertsen over welke richting de wereld gaat vanaf Juli 2022…en dat is helaas niet rooskleurig.

Doordat bij de mensen hun natuurlijke immuunsysteem word onderdrukt door Antibody Dependence Enhancement wat door de (massa) vaccinatie totaal in de war word geschopt, word het gedrag van het virus compleet veranderd (2:02 in de video). Vandaar dat er nu heel het jaar door allerlei “golven” zijn.

Geert legt ondermeer ook uit dat hij bang is dat er in de herfst/winter een nieuwe griepgolf gaat komen waarbij voornamelijk de gevaccineerden (met mRNA) het slachtoffer gaan worden door het virus vanwege de verlaagde immuunafweer. Met enorme consequenties. Hij voorspelt dat er een chaos gaat komen in de samenleving waar zelfs de ongevaccineerden onder gaan lijden. “Het gezondheid-systeem zal crashen, de Economie zal crashen etc etc. het is onoverkomelijk.”

Hij gaat op verschillende onderdelen dieper in en legt uit dat het eigen immuun-systeem toch het beste is wat jou kan beschermen tegen griep/corona virussen.

Laten we hopen dat het mee zal vallen, maar Geert geeft aan dat wat hij verteld onoverkomelijk is. Daarbij zegt hij dat als het anders zou lopen, de hele theorie van virologie herschreven zou moeten worden. Dit aangezien wat hij beschrijft de logische gang van zaken is (van de virologie) vanuit de hele geschiedenis.

Het kijken waard. Het is alleen wel in het engels (helaas niet ondertiteld)