oktober 3, 2022

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

“Vroegah” toen je nog een eigen mening mocht hebben…..Ik had had het er gisteren nog even over met mijn schoonbroer, je kunt namelijk tegenwoordig geen eigen mening meer hebben. Als het niet precies gelijk is met die van de overheid of de mainstream media, dan word je in een bepaald hoekje gedrukt. Dan ben je een “Corona ontkenner” of een “Wappie”, “Complot theorist”, “Putin lover”, “Stikstof ontkenner”, “Racist”, “Klimaat ontkenner”.

Jaha, het begint al een flink lijstje te worden. Nu begint het ook echt meer op te vallen. De mainstream media zijn in Belgie en Nederland voor het grootste deel in de handen van 2 bedrijven. Namelijk DPG media (grootste waaronder b.v, AD, Trouw, Volkskrant, Nu.nl etc.) en Mediahuis (Telegraaf, Dumpert, Metro etc.). Deze zijn helaas niet meer zo onafhankelijk tegenwoordig, maar “echoën” voornamelijk de boodschap van de overheid naar de mensen toe. Er is gewoon weinig echte media meer…alles word van elkaar geknipt en geplakt, en er is gewoon geen onderzoek meer naar de echte waarheid. De propaganda is groot de laatste jaren. Ze wijzen naar bijvoorbeeld Rusland dat het pure propaganda is, maar in het westen heb ik gemerkt dat het veel erger is de laatste jaren. Het is allemaal gepolitiseerd.

Ook in talkshows worden steeds vaak dezelfde mensen een podium gegeven die in specifieke lijn staan met wat de overheid wil overbrengen. Het tegengeluid dat mee mag praten is vaak zwaar in de minderheid of word daarin ook weggezet als “ontkenners” of “de wetenschap” of “de Feiten” zijn anders. Het is gewoon een grote poppenkast.

Gelukkig begint het ook steeds meer mensen duidelijk te worden. Dit klopt gewoon niet. Maar ze gaan zelfs de laatste tijd verder. Want de overheid probeert steeds meer censuur te pushen en 1 narratief, en ze dulden daarbij geen tegengeluid. Alles wat niet in hun lijn is noemen ze nu “Disinformatie” of “Misinformatie”.

Ze hebben nu zelfs “Ongehoord Nederland (ON)” een boete op gelegd van 94.000 euro omdat ON zogeheten ‘feiten en meningen niet genoeg weet te scheiden’. De zogenoemde “feiten” van de NPO zijn natuurlijk de feiten in lijn van de overheid, en niet de ECHTE, feiten. Zoals die een paar jaar geleden bijvoorbeeld zelf door hun waren geschetst en opeens nu totaal anders zou zijn. Echt politiek GENEUZEL van de hoogste plank. Zij zouden bergen dikke boetes moeten krijgen voor alle leugens die ze verteld hebben de afgelopen jaren. Maar nee, dat zal echt niet gebeuren.

We worden de de media en overheid zo belazerd. Het is gewoon pure slechtheid. Tegenwoordig is alles wat recht is krom en alles wat krom is recht. Het is tijd de media met een korreltje zout te nemen, en op zich zelf gewezen om eerst zelf onderzoek te doen (bij alternatieve media en dit naast elkaar neer te leggen), in plaats van zaken van de media klakkeloos over te nemen. Die zijn gewoon niet meer te vertrouwen. We zagen dit in Corona, de zogenaamde stikstof “crisis”, de zogenaamde “klimaat crisis”, in de Ukraine oorlog enz. De media word ingezet als propaganda oorlog, om de politieke doelen te bereiken van Europa. Trap daar niet in.

Blclbx.tv is persoonlijk gezien een goede start ter vervanging of naast het 8 uur journaal. Op dit moment hebben ze 3x in de week een “Journaal” (Maandag, Woensdag en Vrijdag) en een hele hoop documentaires welke een licht schijnen op veel populaire topics die veel mensen bezig houden. Een aanrader dus.