juni 16, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Skynews thema over Rutte’s uitvoering van het W.E.F. plan “The Great Reset”.

Rowan Dean is de presentator van een nieuws show op skynews Australie, welke als een van de weinige grotere/bekende journalisten (net als Tucker Carlson), een andere kant van het verhaal laten zien wat er op dit moment op het wereldtoneel afspeelt.

vorige week liet hij al zien in een van zijn nieuws shows dat Nederland afglijd naar een dictoriaal regime (zie deel uitzending hieronder):

Maar gisteren is er een vervolg gekomen hierop na aanleiding van de boeren protesten, welke internationaal nu veel aandacht geniet. Hierin verteld Dean dat de Global Reset plannen op dit moment worden uitgevoerd door Mark Rutte en mede onderdanen.

Daarbij geeft hij aan dat naast de Nederlandse boeren ook Italiaanse boeren opstaan en protesteren in Rome. “Wij zijn geen slaven, wij zijn boeren. Wij kunnen niet rondkomen,” zeggen ze. En ook Poolse, Duitse en Spaanse boeren demonstreren nu tegen de overheid.

“Dit gebeurt overal en is een rechtstreeks gevolg van de gestoorde globalistische klimaatplannen,” aldus Dean. “De Great Reset is in volle gang.”