december 2, 2023

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Nieuwe ingrijpende (permanente) Publieke gezondsheids “Corona” wet word voorgelegd aan 2e en 1ste kamer!

We hebben de afgelopen 2 jaar verlenging na verlenging gehad van de “Tijdelijke Wet Covid19 maatregelen“. In deze speciale noodwet stonden vergaande maatregelen die ook enorme impact gehad op onze persoonlijke levens. Verplichtingen, uitsluitingen, apartheid. Zaken waar we met afschuw terug kijken en blij zijn dat ze op dit moment niet meer gelden.

Echter op de achtergrond is de overheid hard bezig om weer complete controle te krijgen op de Nederlandse bevolking d.m.v. een nieuwe “permanente” publieke gezondsheid wet. Een wet waar de overheid op zeer laag drempelige situaties ingrijpende maatregelen kunnen worden genomen op de bevolking. Deze wet zou de regerende macht enorm veel macht geven. Deze wet (Concept) moet nog door 1ste en 2e kamer, maar als deze erdoor komt, zijn we goed de sigaar.

Deze permanente wet gaat ervoor zorgen dat “iets uitzonderlijks word genormaliseerd.” En dus wanneer de overheid maar wil, eenvoudig ingrijpende maatregelen kan nemen, zoals b.v. verplichte mondkapjes, lockdowns, avond klokken, 1.5 meter, etc. Zelfs als de werkzaamheid ervan niet is gebleken!

“De Nieuwe Wereld” (youtube kanaal) heeft het erover. Stan Baggen (Jurist) en Jona Walk (Arts) zijn te gast bij Ad Verbrugge om hierover te praten. Jona Walk roept op het einde op om van jezelf te laten horen in je omgeving en contacten met politieke partijen om dit niet erdoor te laten komen. Deze wet gaat namelijk ingrijpende gevolgen hebben op onze persoonlijke leefsfeer en lichamelijke intergriteit zonder voorafgaande evaluatie en gesprek met de burger.

Check ook de: Bezwaren Vierde Golf tegen het conceptwetsvoorstel Eerste Tranche wijziging Wet Publieke Gezondheid (“WPG”)