maart 1, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Het is nog niet eens September en we moeten alweer klaargestoomd worden door voor nieuwe vaccinatie rondes. De Farmaceutische industrie zagen de prikken natuurlijk hard teruglopen het laatste half jaar, dus ze gaan weer op de oude tour. Maar om dan gelijk een leugen erbij te pakken? “Hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder het virus kan verspreiden”? Daar “prikt” iedereen toch gelijk doorheen? Want vorig jaar was het al overduidelijk aangegeven in alle studies: Vaccinaties voorkomt niet de verspreiding van Corona! Leugens en manipulatie! VWS zegt in andere woorden, als jij je prik niet neemt, dan ben jij verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus.

Het is wat we gewend zijn van het leugenachtige kabinet. Kan je nog de vaccinatie campagne “Doe het voor de ander” herinneren?