mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Tucker Carlson: Het Coronavirus veranderde de balans van macht in de wereld voor altijd.

Een interessante analyse van Tucker Carlson op het Corona virus waarvan de oorsprong China is. Gecreëerd is in Wuhan, en raad eens waar ze in dat laboratorium nu bezig zijn…juist…Apenpokken.

China is in de Corona Pandemie altijd de lachende 3e geweest. Zoals jullie waarschijnlijk al weten is China onder Obama en on Biden, volledig in de macht geweest van China. Alleen onder Trump niet. Toen Biden aan de macht kwam is zijn bijna alle maatregelen over China teruggedraaid en andere zaken weer versoepeld (in voordeel voor China). Daar heeft Tucker al veel over gehad. Waaronder Amerika/Europa bijvoorbeeld de oorlog Ukraine China ook helpt. Maar meer over China in toekomst artikelen.

In de video hieronder (helaas niet ondertiteld) word ondermeer naast het Wuhan Lab, ook gesproken over de rol van de Amerikaanse overheid hierin. Dat het bepaalde onderzoeken heeft verdoezeld waaronder de oorsprong van het corona virus. Daarnaast is het verdere onderzoek van Apenpokken toegestaan, onderzoek dat Covid een lachertje maakt in vergelijking.

Tucker Carlson is een van de weinige news programma’s in de wereld die de zaken in de wereld ontmaskerd en een andere kijk geeft op de zaken dan de doorsnee mainstream media.