maart 2, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Om alles compleet te maken. Want er is al een gecreëerde Energie Crisis en gecreëerde inflatie crisis (Voedsel duur en steeds schaarser). Deze kunnen heel simpel worden beëindigd door fatsoenlijk met Rusland te praten over Ukraine.

Maar nu (jaja dat stond er aan te komen) een (zoet/drink) water tekort, want het is kurkdroog!! En nu lijkt de rijn weer naar lage waterspiegels te gaan waardoor de economie extra geraakt gaat worden. Het werd er in Juni al een beetje in gemasseerd door de “Klimaat” D66 gesponsorde NOS. Maar iedereen moet het klimaat debacle voelen, en als men er goed onder lijdt, dan willen de meeste wel zware “Maatregelen” accepteren, om het “enorme” klimaat “probleem” op te lossen. Precies zoals het Word Economic Forum wil.

Want ja…het CO2 punten systeem moet er komen, naast je digitale ID, want het “Chinese krediet” systeem moet zo snel mogelijk in Europa worden geïmplementeerd voor totale controle van alle Europeanen die later weer kunnen worden geharmoniseerd als er een wereld regering komt na de 3e wereld oorlog (over dat meer in toekomstige artikelen).

Maar terug naar het drinkwater…Nederland heeft gelukkig in een situatie van drinkwater tekort, een “verdringingsreeks” wat bij een crisis in werking treed. Hierin worden bepaalde zaken voorrang gegeven qua water. Je ziet dat de mensen in categorie 2 zitten boven gewassen en industrie. Dus de kans dat we geen water uit de kraan krijgen is nihil…..tenminste als dit niet kwaadwillig word veroorzaakt.

Zoals iedereen weet is de klimaat “crisis” een zwaar overdreven verhaal (de extreemste mogelijke situaties uit het algemene klimaat rapport halen). Daar was het RIVM ook goed in met Corona om de maatregelen maar te kunnen onderbouwen. Extreme modellen/prognoses waar de staaf diagrammen het heelal in schoten.

Nieuwsuur had in 2020 nog een leuk filmje gemaakt, welke kopte: Australië kleurt groen na extreme droogte: ‘Bizar hoe snel dat gaat’. Dat laat zien hoe de natuur zich snel kan herstellen na extreme droogte. Dus niks om enorm druk over te maken. Je kan je beter meer druk maken over de plannen van het W.E.F en Europa om van Europa/Amerika/Australie/Canada/Nieuw Zeeland een 2e China te maken.

Gelukkig was Nieuwsuur toen en in 2019 nog wel eerlijk 😉 In de video eronder word namelijk door Weervrouw Nicolien Kroon (van buienradar) verteld waarom het in Nederland het niet veel warmer dan 42/43 graden word (vanwege de Noordzee). Dus niks om zorgen over te maken. Download dit videobewijs maar snel voordat ze het eraf halen 😀