mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Code rood! SOS! Paniek! Het is de warmste 19 Juli ooit gemeten! Nou ja…sinds 300 jaar dan. Want sinds dien is er een start gemaakt met dagelijks metingen. Maar die van De Bilt sinds 1901. En in die 121 keer, is het blijkelijk die specifieke dag, (dus niet warmste dag ooit) dus nog nooit 37,3 graden geweest. In 2006, was het diezelfde dag 37,1…dus 0,2 graden kouder. Conclusie? In 2006 werd het ook warm die dag. Wat zegt dit over het klimaat? Heel simpel, dat het in de zomer wel is warm kan worden. Waarom die paniek? Om iedereen proberen bewust te maken van “de Klimaat Crisis”. Van alles een mega olifant maken. Statistieken en staafdiagrammen en modellen….Met D66 voorop. Ze geven aan dat “Klimaatverandering de grootste dreiging is wereldwijd”, “Voor uitstel geen tijd meer”. Hele ambitieuze groene plannen…wat in werkelijkheid alles juist kapot zal maken. Kijk naar Sri Lanka...zelfde plannen…die is nu failliet…

De daadwerkelijke oorzaak voor klimaatverandering ligt trouwens niet bij CO2/Stikstof. Dat is de grootste onzin die gebruikt word om de plannen van het W.E.F. erdoor heen te jassen en controle te krijgen over de wereld. De echte oorzaak van klimaatverandering? Dat is door het hard verzwakken van het magnetisch veld van de aarde doordat de magnetische polen snel aan het verplaatsen is. De Volkskrant vertelde in April 2021 hier ook al wat over:

De aarde wordt vanuit de ruimte gebombardeerd door elektromagnetisch geladen deeltjes. Het magneetveld is het schild dat deze deeltjes voor ons tegenhoud. De deeltjes vreten – via een kettingreactie van chemische omzettingen – de ozonlaag aan. Als die dunner wordt, kan ook de uv-straling van de zon ons makkelijker bereiken. 

Veranderingen in het aardmagneetveld veroorzaken elektrische stromen in de bovenste regionen van de ionosfeer, een atmosfeerlaag met een hoge concentratie geladen deeltjes, honderden kilometers boven het aardoppervlak. ‘Dat geeft temperatuurschommelingen, die leiden tot veranderende windpatronen, en dat beïnvloedt weer hoe de warmte hier beneden zich over de verschillende gebieden verdeelt’

Opzich heel logisch, maar ja de NASA die in de broekzak van het WEF is, die geeft aan dat het absoluut geen effect op het klimaat kan hebben (ja anders gaat CO2 theorie niet meer op en dus ook niet de noodzaak voor de extreme maatregelen ervoor). Maar ik zal in toekomst wel meer in gaan op dit onderwerp in een ander artikel.

In mijn vorige artikel zat al een video die je al gerust moet stellen van Nieuws uur 🙂