mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

blckbx today: Klimaat Lockdowns | Boeren nóg meer onder druk en meer!

Zoals iedere Maandag, Dinsdag en Vrijdag Blckbx Today! Met onder andere aan bod:

Woensdag 20 juli 2022
– Ondanks de stikstofplannen van het kabinet zijn agrarische opleidingen nog steeds populair. In hoeverre is er echter nog toekomst voor de Nederlandse boer, nu er zelfs niet over innovatie gepraat kan worden?

– Klimaatlockdowns: al in maart van dit jaar bespraken we dergelijke maatregelen omwille van het klimaat. Wat toen nog een complottheorie leek, lijkt nu dichterbij dan ooit. Met de hitte als aanleiding hint de Amerikaanse president Joe Biden op een ‘klimaat-noodtoestand’. Waar doelt hij specifiek op?

– De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), onderdeel van het Ministerie van VWS, heeft voor ruim 30.000 euro boetes uitgedeeld aan artsen vanwege afgeraden off-label coronabehandelingen. Zeer merkwaardig, want het Nederlands Teleartsen Genootschap geeft aan dat patiënten voor 99% genazen van corona.