mei 20, 2024

De Eindtijd

Alles over de laatste der dagen

Zoals velen al weten, waait er vanuit Amerika enorm veel dingen over naar Europa en dus ook Nederland. Bijvoorbeeld, Gender georiënteerde zaken, Black life matters, bepaalde Klimaat hysterie, immigratie, Woke (extreem linkse ideologie, etc. Je ziet het vaak eerst in Amerika, en dan later opeens ook in Nederland.

Een ander voorbeeld is de inflatie. Door de enorme sancties die de overheden gelegd hebben op Rusland schieten we ons keihard in onze voeten, en lopen we tegen allerlei problemen op, op gebied van Gas, Energie en voedsel en meer. De Nederlandse overheid wijst dan (net als Amerika) graag naar Rusland als oorzaak (Putin’s price hike).

Maar gelukkig worden op dit moment bepaalde economen niet gelijk gecensureerd op dit moment die toch even laten zien dat het wat anders inelkaar zit (deze inflatie). De westerse wereld zat vorig jaar al flink in de problemen (voor oorlog Ukraine) , en het continue geld bijdrukken wat gedaan is afgelopen jaren (en nu nog steeds), heeft het alleen maar erger gemaakt. Het is een wonder dat zelfs op de staatsomroep (NPO) hier zelfs ruimte is voor gegeven. Daar komen ze er gewoon eerlijk voor uit: “Dat de inflatie vooral samenhangt met de oorlog in Ukraine, slaat eigenlijk nergens op” zegt Mujagic, de hoofdeconoom van OHV Vermogensbeheer.

Men begint toch wel door te krijgen dat er een en ander niet deugd. Het probleem is, dat het dan al te laat is. Als alles kapot is en de verantwoordelijken zijn afgetreden of weggestuurd, of lichte straffen hebben gekregen, zien we vervolgens de ravage met als enige uitweg….de great reset van het WEF.